Nincs ok félni – creepypasta

Mikor gyerekek voltunk Betsy nővéremmel, a családunk egy ideig egy bájos vidéki házban lakott. Szerettünk felfedezni a poros zugait és megmászni az almafát a hátsó kertben. De a kedvencünk egy szellem volt.

Anyának hívtuk, mivel olyan kedvesnek és gondoskodónak tűnt. Néha reggelente Betsy és én arra keltünk fel, hogy egy-egy bögre van az éjjeliszekrényünkön, ami este még nem volt ott.  Anya hagyta ott, mert aggódott, hogy szomjasak leszünk éjszaka. Csak gondoskodni akart rólunk.

A ház eredeti berendezései közül volt egy antik faszék, amit a nappali falához toltunk. Akárhányszor ott voltunk a szobában, tévét nézni vagy játszani Anya mindig pár centivel előrébb tolta a szobában, a mi irányunkba. Néha elmozdította egészen a szoba közepéig. Mindig szomorúak voltunk, mikor vissza kellett vinnünk a falhoz. Anya csak a közelünkben akart lenni. Évekkel később, mikor már elköltöztünk, találtam egy régi újságcikket a régi ház eredeti lakójáról, egy özvegyről. Megölte a két gyerekét, mégpedig úgy hogy egy bögre mérgezett tejet adott nekik elalvás előtt.  Felakasztotta magát. A cikkben volt egy kép a ház nappaliról, ahogy a nő teste lóg az egyik gerendától.

Alatta, felborulva ott hevert az a régi fa szék, pontosan a szoba közepén.

There’s no Reason to be Afraid / whoeverfightsmonster

reddit.com

ScapeGoat

-

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.