New England kísértetjárta temetői

New England igazi kísérteties és hátborzongató múlttal rendelkezik. Itt találhatóak a legidősebb temetők az Egyesült Államokban, és itt keltek életre Stephen King és a Cthulhu mítoszai is. Most bemutatunk pár félelmetes temetői történetet!

South Street temető
A szellemvadászok rengeteg félelmetes tevékenységre voltak figyelmesek Ruth Blay sírjánál. Ruth egy tanárnő volt, aki házasságon kívül esett teherbe 1768-ban. A nő nem mondta el senkinek, hogy állapotos, gyermekét titkokban hozta világra, aki halva született. Az iskola egyik tantermének padlója alá helyezte el a testét, amelyet egyik tanítványa látott is. A gyermek ezt elmondta szüleinek, ezért Ruth-t azonnal halálra ítélték. Ez már így is elég rettenetes lenne, azonban még fokozza a borzalmakat, hogy Ruth az utolsó napon kegyelmet kapott, azonban a végrehajtó sheriff nem értesült erről az információról, és minden tiltakozás ellenére felakasztotta a nőt. Percekkel később érkezett meg a végzés Ruth kegyelméről, de akkor már semmit sem lehetett tenni.
Sokan úgy gondolják, hogy a South Street temetőben Ruth és kisbabája kísértenek. De emellett még mások is haltak erőszakos halált a temető közelében.

Goodleburg temető
Albert Speaker doktor a New York állambeli Wales városából származott. A férfi hírhedt volt rosszul elvégzett abortuszairól. A férfi háza pontosan a temető bejáratával szemben volt fellelhető. Sokan azt mondják, hogy Speaker mostanában is a temetőben járkál fehér kabátjában.
Számos nő halálozott el a lefolytatott abortuszok során. A legfurcsább és legfélelmetesebb történetek arról számolnak be, hogy magzatok csúsznak a temető földjén. Emellett gyermekek kiállását is lehet hallani.
Speaker az elhunyt nők holttestét a temető tavába dobta bele. A férfire hamarosan elkezdtek gyanakodni, hogy gyilkosságokat követ el, ezért bíróság elé akarták vinni, ám Speaker inkább felakasztotta magát a temető területén.
Pine Hill temető
Abel Blood (hogy hű legyen a nevéhez) legyilkolta teljes családját, és igazán kedvelte a fekete mágiát. Teste 1867-ben lett eltemetve a Pine Hill temetőben. Blood éjjelente felkel és a temetőben portyázik. Sokan állítják, hogy nem működnek a fényképezőgépek sem a temető területén.
Pine Grove temető
Dragon Obrentenoff bolgár emigránsként érkezett az Egyesült Államokban. 1949-ben egy vadászbaleset során lőtték le. Dragont a helyi Pine Grove temetőben helyezték örök nyugalomra. Manapság a helyi szellemvadászok kedvelt helyszíne a temető.
Egyszer egy pár sétáltatta a kutyáját a temetőben, amikor valaki azt suttogta nekik, hogy forduljanak meg. A pár azonban nem fordult hátra, helyette kimenekültek a temetőből. Mások arra panaszkodnak, hogy az elektromos eszközök rosszul működnek a helyszínen. Sokan úgy gondolják, hogy az árnyékemberek kedvelt lakhelye a Pine Grove.
forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.