Négy biztonsági kamera borzongató felvételei

A legtöbb paranormális videóról a későbbiekben kiderül, hogy egyáltalán nem valósak. Könnyedén lehet Photoshoppal manipulálni az ehhez hasonló képeket és videókat. Azonban ezért lesznek érdekesek a megfigyelő kamerák felvételei, amelyek furcsa dolgokat kaptak kameravégre.

Espanola Rendőrkapitányság, Espanola, Új-Mexikó
A helyi rendőrkapitányság felvételéről sokan úgy gondolják, hogy egy szellem siklott végig a kamera előtt. A terület biztosítva volt, semmilyen mozgást nem észleltek az ügyeletes rendőrök. Már régebben is azt állították, hogy a helyszínt kísértetek járják, vajon ez a felvétel lenne a bizonyíték?

Plaza szálló, Daytona Beach, Florida
Rengeteg paranormális eseményt rögzítettek már a Plaza szállóban. Vendégek és alkalmazottak számolnak be furcsa eseményekről évtizedek óta. Az eredeti hotelt 1888-ban építették a területre, azonban húsz évvel később tűz pusztított a helyszínen. A mostani épület 1911 óta áll, azóta sokan hallanak furcsa hangokat. Ezt a felvételt 2013-ban rögzítette a biztonsági kamera.

Texasi Kulturális Intézet, San Antonio, Texas
A múzeum már önmagában nézve is kicsit félelmetes, hiszen rengeteg ősi tárgy és viaszbábú található itt. A texasiak mindenképpen úgy gondolják, hogy a helyszínt kísértetek járják. A múzeumban dolgozók azt állítják, hogy egy őslakos amerikai szelleme járkál itt zárás után. Szerintük valamelyik tárgy tulajdonosa lehet.

Barnsley antik centrum, Dél-Yorkshire, Anglia
Angliában nagyon sok paranormális eseményről szoktak beszámolni. Egy antikvitásokat áruló boltban nem is olyan meglepő az ilyesmi. A tulajdonosok már évek óta beszélnek furcsaságokról, éppen ezért szeretlek be biztonsági kamerát. A könyvek maguktól mozognak éjszaka, de ezen a felvételen még az ablak is betörik úgy, hogy nincs jelen senki sem.
forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.