Mozgó próbababák egy ház teraszán

A John Lawson Ház New Yorkban hirtelen lett a Egyesült Államok egyik legfélelmetesebb utazási célpontja. Senki sem él a házban, csak egy csapat próbababa, akik állítólag maguk változtatják a helyzetüket. A teraszon női babák ülnek, akik a huszadik század különböző stílusaiban vannak felöltöztetve. A számuk és az elhelyezkedésük nap mint nap változhat.

Néhányan úgy hiszik, hogy a babák valamilyen üzenetet próbálnak küldeni, de még senki sem fejtette meg, hogy pontosan mit is. Sokan azonban úgy gondolják, hogy a próbababák furcsa viselkedése egy helyi tragédiának köszönhető, ahol 22 ember veszítette életét.

mannequins

Egy kéthetes hideghullám során 1871 telén két vonat ütközött össze a New Hamburg állomás közelében, ahol 22 ember halt meg. A babák sok esetben az ütközés helye felé fordítják a fejüket, máskor azonban egy másik ház felé néznek, amely évek óta teljesen elhagyatott. A házat magát 1845-ben építették, csak ez élt túl egy hatalmas tüzet, amely mindent elpusztított a környékén.
A babák sokszor furcsa tárgyakat tartanak a kezükben, mint könyveket, üres madárkalitkákat, törölközőket és ezekhez hasonlókat.

mannequins3

A próbababák eltűnnek a teraszról az esős napokon. A szomszédok esténként fényeket látnak a konyhában is, de fogalmuk sincs, hogy ki lehet a ház tulajdonosa. Valaki vajon tényleg él a házban? Vagy paranormális erők állnak a háttérben?

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.