Megszállnál ebben a félelmetes bohóc hotelben?

Hogyha szeretnéd tesztelni a bátorságodat, akkor mindenképpen javasoljuk a félelmetes Bohóc Hotelt, amely a Nevada sivatag közepén található. A helyszínen rengeteg mosolygós bohóc található, ráadásul egy elhagyatott temető is fellelhető a hotel mellett.

Egy bohócos hotel a sivatag közepén pontosan olyan, mintha egy horrorfilmből bukkant volna el. De a hotel tényleg létezik, évek óta megszállnak itt turisták és fáradt kamionosok is. Azonban a helyszín nem is lehetne félelmetesebb!
Már a kivilágított feliraton is egy mosolygós bohócot láthatunk, amely szeretne minket a beinvitálni, hogy odabent töltsük az egész éjszakát. A hotel belsejében pedig több száz bohócot találhatunk mindenféle méretben. Ráadásul még bekeretezett bohócos képek is díszítik a falakat.

Igazi bohócok sajnos nincsenek a hotelben, azonban a szobákban is találhatunk dekorációkat. És hogyha a bohócok nem lennének eléggé félelmetesek, akkor a hotel mellett található egy elhagyatott temető is, ahol legalább háromszáz testet földeltek el. Közöttük található 17 aranyásó, akik borzalmas tűzesetben hunytak el. Ráadásul 1902-ben egy szörnyű járvány áldozatait is ide földelték el. Tehát, hogyha szerencsés vagy, akkor akár olyan szobád is lehet, amiben éppen a temetőre lehet látni!
Ennek ellenére szinte hihetetlen, hogy a hotelben szinte alig lehet szabad szobát találni. 

Clown-Motel-Tonopah4

 

Clown-Motel-Tonopah6

 

Clown-Motel-Tonopah3

 

Tonopah-Cemetery

 

Tonopah-Cemetery2

 

Clown-Motel-Tonopah5

Clown-Motel-Tonopah2

16024146250_01f55f670d_k

forrás: OddityCentral

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.