Meghan Markle rokonságban állna az Egyesült Államok első sorozatgyilkosával?

Mindenképpen állíthatjuk, hogy a királyi esküvővel Meghan Markle a média középpontjába került. Úgy fest, hogy Meghan vérvonala is éppen elég nagy figyelmet kapott mostanság. Még az is kiderült egy új televíziós dokumentumfilmben, hogy Markle távoli rokonságban áll Amerika első sorozatgyilkosával, H.H. Holmesszal.

Az állítás onnan ered, hogy Holmes ükunokája, az amerikai ügyvéd, Jeff Mudget nemrégiben fedezte fel, hogy ő és Markle nyolcadik unokatestvére. Hogyha ez az állítás helytálló, akkor bizony maga Meghan is rokona lehet Holmesnak. Ez nem igazán olyan információ, amivel Markle szívesen villogna Erzsébet királynő előtt, még ha a rokonság nagyon távoli is. Ami még érdekesebbé teszi a történetet, hogy Mudget úgy gondolja, hogy az ükapja ráadásul Hasfelmetsző Jack volt, akiről azonban úgy állítják, hogy maga Holmes volt. Így Megan még a Hasfelmetszőnek (aki Holmes) is rokona lehet.

130 múltán is nagy spekulációk övezik, hogy ki is lehetett a hasfelmetsző, aki London egyik környékét terrorizálta. Több száz név merült fel lehetséges gyanúsítottként, de a hatóságoknak sosem sikerült rámutatni a gyilkos kilétére. Megan azonban biztos, hogy nem ezzel fog villogni a karácsonyi vacsorákon.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.