Még újabb félelmetes dolgok, amiket gyerekek mondtak

Nagyon szerettétek a borzongató, gyerekek által mondott sztorijainkat (ide kattintva elérhetitek az előzőt), ezért most újabb adaggal jelentkeztünk!

1. A kis unokatesóm a lépcsőn szélén ült, a plafon felé nézett és furcsa arcokat vágott. Megkérdeztem: “Miért vágsz ilyen furcsa arcokat?” Erre ő válaszolt: “A befont hajú nénit utánozom, akinek a haja a nyaka körött van.” Megvontam a vállam, majd felsétáltam a lépcsőn. Visszafordultam, és az unokatesóm újra felfelé mutatott:”A néni a hajánál fogva lóg, és furcsa arcot vág.” Utánozni kezdte újra: pont úgy nézett ki, mint aki levegőért kapkod.

creepy-kid-13

2. Bébiszitterkedtem, amikor a legidősebb gyerek (olyan ötéves lehetett) felém jött egy rajzzal és a kezembe adta: “Nézd, ő mondta, hogy rajzoljam le ezt neked. Most a plafonon van, de azt mondta, hogy eljön érted…ma este.”

3. A feleségem és én éppen azt tanítottuk a lányunknak, hogy mennyire fontos, hogy tisztán tartsa intim testrészeit, amikor felénk fordult: “Ne aggódjatok, senki sem ér ott hozzám. Berúgták az ajtómat, ellenálltam, és meghaltam aznap este, most itt vagyok.”

4. A barátom fia egyszer ezt mondta előttem: “Mama, le akarom vágni a fejedet, hogy mindenhova magammal vihesselek, és akkor láthassalak, amikor csak akarlak.”

creepy-kids-6

5. Az első alkalommal, amikor a lányom meglátta újszülött öccsét ezt mondta nekem: “Szóval még nem dobhatom a tűzbe?”

6. A fiam egyszer ezt mondta: “Az agyam azt mondja, hogy olyan dolgokat csináljak, amiket nem akarok.”

7. A lányom azt mondta egyszer, hogy van egy nő, aki figyeli, hogy mikor megy el aludni, lejön a plafonról, hogy filmeket nézzen. Megnéztük a tetőteret, de senki sem volt ott.

8. A terhes testvérem és én beszélgettünk az ebédlőben, amikor a négyéves kisfiam megkérdezte: “Egy baba van a hasadban?”A testvérem igennel válaszolt, mire a fiam elsétált, majd visszaszólt. “Mindjárt visszajövök. Csak hozok egy kést, hogy ki tudjuk vágni.”

creepykids

9. “Anya, szeretném látni, ahogy a McDonald’s felrobban.” “Miért?” “Mert látni akarom, ahogy futnak a lángoló emberek.”

10. “Emlékszem arra, amikor még másik életet éltem.”- mondta a nyolcéves fiam. “Egy nagy épületben éltem, de egyszer a tetőn napoztam, amikor valaki lelökött, és szétkenődtem a betonon.”

11. “Anya, én akarok az egyetlen gyerek lenni az életedben. Hogyha több gyereked lesz, akkor kivágom belőled”

12. Egyik éjjel éppen lefelé indultam a folyosón, amikor elhaladtam a lányom szobája előtt. Éppen beszélt valakivel. Amikor megkérdeztem, hogy kihez, akkor ezt válaszolta: “Egy barátommal beszélgettem, az öregemberrel, akinek fehér szakálla és furcsa lába van.” A lányom születése előtt a szomszédunk meghalt. Fehér szakálla volt és amputálták a lábát.

creepy kids

13. Takarítottam egyik nap, de megálltam, mert a négyévesem magában beszélt: “Nem ölhetem meg őket, ők a szüleim.”

creepy kids 2

14. A gyerekem sírva futott hozzám egyik nap felhorzsolt térdel és felsértett szájjal. Megkérdeztem, mi történt. “Anthony ellökött. Versenyt futottunk, én megnyertem, mire ellökött.” “Ki az az Anthony?” “A barátom, aki az éjjeliszekrényem alatt él.”

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.