Maradj velem kedvcsináló

A mai napon rendhagyó bejegyzéssel jelentkezem. Igyekszem minden nap bizarrabbnál bizarrabb cikkeket felvillantani nektek, és nagyon örülök, hogy ennyien szeretitek az oldalt és követitek a munkámat. Szerencsére annyian látogatjátok az oldalt és annyi kedves szót kapok, hogy tudom, érdemes csinálnom. Páran ellátogattatok már írói oldalamra is, ezért tudjátok, hogy a cikkírás mellett a kreatív írás a mindenem. Idén valóra vált az egyik legnagyobb álmom, hiszen a Maxim kiadó Dream-válogatás sorozatában megjelenik első regényem, a Maradj velem. Ezt szeretném most a figyelmetekbe ajánlani 🙂

A Maradj velem ugyan nem horrortörténet, de ennek ellenére elég sok borzongató jelenet kapott benne helyett főként az élet mindennapos rémségeiből. Az első realista fikciómban fontos helyen van a családon belüli erőszak, a függőségek és az öngyilkosság is. A regény december 16-án jelenik meg és most még lehetőségetek van előrendelni a könyvet 30%-os kedvezménnyel a kiadótól, hogyha ide kattintotok. Remélem, legalább annyian fogjátok szeretni, mint a cikkeimet!

MX1047_Maradj_velem-softcover.inddA Maradj velem fülszövege:

David Pennington a saját szabályai szerint él: sikeres író és öntörvényű alak, aki mindenkit távol tart magától, a bátyját, Christ kivéve. David élete azonban teljesen felborul, amikor Chris, a sikeres manhattani ügyvéd öngyilkosságot követ el a saját lakásában. Látszólag semmi sem indokolja a szörnyű tragédiát, hiszen a testvére mindig rendezett életet élt, sikeres volt a munkában és a magánéletben egyaránt.
David úgy dönt, megírja családjuk történetét, és megpróbál válaszokat találni Chris tettére. A nyugodt visszaemlékezést azonban bátyja volt menyasszonya, Amy megjelenése szakítja félbe. Ahogy David egyre mélyebbre merül a múlt sötét bugyraiban, és szembenéz a családjában történt szörnyűségekkel, Amy és ő egyre közelebb kerülnek egymáshoz…
Túl lehet-e lépni a múlt sebein és fájdalmain egy új élet reményében? Fel lehet-e dolgozni egy szeretett testvér halálát? Lehet-e jövője egy olyan kapcsolatnak, mely egy ilyen tragédia árnyékában születik?
Vajon David képes lesz lezárni a múltat, vagy örökre a szörnyűségek rabjává válik?

Hogyha érdekel titeket, akkor felvehetitek Molyon:
https://moly.hu/konyvek/szaszko-gabriella-maradj-velem

és Goodreadsen is:
https://www.goodreads.com/book/show/32448202-maradj-velem

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: