London kísértetjárta pubjai

Hogyha Londonban jártok, iszogatnátok, akkor kössétek össze egy kis borzongató élménnyel a kirándulást! Most olyan pubokat mutatunk be, ahol pár szellemmel is összeakadhattok.

The Bow Bells
Hogyha nőként érkezel ebbe a pubba, akkor készülj fel a félelmetes élményre, amely a mellékhelyiségben várhat rád. Ugyanis azt mondják, hogy errefelé a WC-k lehúzzák magukat, még akkor is, hogyha éppen van valaki odabent, az ajtók pedig maguktól kivágódnak. Hogyha zöld füst tűnik fel a semmiből, akkor az is a szellemeknek köszönhető.

bow

The Spaniard’s Inn
A 15. században épült pub nagyon előkelőnek számít arrafelé. A jó sör mellett híres szellemek is kísértenek itt. Dick Trumpin számolt be a szellemes jelenségekről az 1700-as években. Állítólag már akkor is szellem kísértett az emeleti szobában. Hogyha a bárban rángatják a ruháidat, akkor Black Dick szelleme keresett fel téged, akit egyik nap a bár előtt öltek meg. 

spaniard

The Volunteer
Ezt a különleges pubot a Sherlock Holmes múzeum mellett lehet megtalálni. A pub helyén régen a Neville család birtoka állt, akik házukban égtek a 17. században. Az évek során rengeteg szellemet láttak errefelé. A legismertebb egy hosszú kabátos, szépen öltözött férfi. A jelenség leginkább a pub pincéjében tűnik fel, amely még a Neville család házának részét képezte. Kérdés, hogy az alak Richard Neville szelleme-e? És vajon ugyanannak az entitásnak a lépteit lehet hallani a fapadlón, amikor senki sincs a helyszínen?

volunteer

The Old Queens Head
Ebben a pubban egy szépséges ruhás hölgyet lehet néha látni. Állítólag a Tudor időkből származó ruhát viselt, és sokszor egy másik szellemmel együtt látják, aki körülbelül nyolcéves. Sokan úgy gondolják, hogy anya és lánya látható együtt. Állítólag a hónap első vasárnapján a legerősebb a szellemek jelenléte.

queens

The Grenadier
Állítólag London egyik legfélelmetesebb helye ez a kocsma. Rengeteget pókereztek errefelé. Egy ilyen kártyás éjszakán egy katona elveszítette volna a kezét, ezért elhatározta, hogy csalni fog. Nemsoká megbánta a döntését. Sajnos más szerencsejátékos ismerősei halálra verték. A paranormális jelenségeket folyamatosan észlelik, de a legerősebb szeptemberben. Vajon ez az a hónap, amikor meghalt a katona? Bizonyára igen. 
Rengeteg betérő és az ott dolgozók is furcsa jelenségeket figyelnek meg a helyszínen. A katona szelleme ráadásul poltergeist, amely székeket mozgat és tárgyakat tüntet el.

grenadier

forrás: GhostDiaries

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.