Lisa rémisztő története

 

Az internetet hatalmába kerítette Lisa története, amelyet egy kislány mesélt el képzeletbeli barátjáról. Először elmeséljük a kislány történetét, majd igyekszünk leleplezni az igazságot is. 

1-this-child-s-story-is-just-as-terrifying-as-any-horror-movie-jpeg-147213
Ez itt Lisa. Apa és anya nem látják ők, azt mondják, hogy ő a képzeletbeli barátom. Lisa nagyon jó barát.
4-this-child-s-story-is-just-as-terrifying-as-any-horror-movie-jpeg-147220
Tegnap volt a születésnapom. Anya vett pizzát, de senki se jött el. Lisa azt mondta, eljöttek, de aztán elmentek. De itt hagytak három Barbie-t, cipőt és öt dollár. Aztán közösen játszottunk Lisával.
6-this-child-s-story-is-just-as-terrifying-as-any-horror-movie-jpeg-147245
Tegnap Lisával elmentünk sétálni, amíg fel nem jött a hold. Apa igazán mérges lett, és azt mondta, Lisa buta és nem is igazi. Lisa szomorú lett és eltűnt. Ma nem is jött iskolába. Mrs. Digman azt mondta, hogy Mrs. Monroe nem jön vissza.
7-this-child-s-story-is-just-as-terrifying-as-any-horror-movie-jpeg-147246
Apa egész nap dolgozott tegnap. Nem jött haza vacsorára sem, még mindig a munkahelyén van. Anya pudingot csinált, az a kedvencem.
8-this-child-s-story-is-just-as-terrifying-as-any-horror-movie-jpeg-147249
Hiányzik Lisa. Apa nagyon elfoglalt a munkában. Nem jön haza hétvégére sem. Anya mérges rá. Írni fogok egy levelet Lisának.
9-this-child-s-story-is-just-as-terrifying-as-any-horror-movie-jpeg-147251
Kedves Lisa! Hiányzol. Kérlek gyere vissza. Sajnálom, hogy apa gonosz volt veled. Te vagy a legjobb barátom.
10-this-child-s-story-is-just-as-terrifying-as-any-horror-movie-jpeg-147253
Lisa hazajött tegnap. Elmondta, hogy sajnálja, hogy elment. Elmeséltem neki, hogy apa nem jön haza. Lisa elmondta, hogy Mrs. Monroe és apa alszanak, mint az ő apukája. Remélem, hamar felébrednek.

Az igazság

A történetet állítólag egy művész, Sunny Schreiner találta ki, hiszen úgy gondolta, hogy igazán félelmetes dolgok sülhetnek ki egy ilyen történetből, ezért elkészítette a gyerekrajzokat. Pár évvel később meggyőzték, hogy töltse fel egy paranormális oldalra a képeket. Természetesen rengetegen reagáltak a képekre, sokakat megijesztett a történetet és elkezdtek gyermekük miatt aggódni. Sokan nagyon szerették volna elhinni, hogy a történet igazi.
Az érdekesség, hogy Lisa története még a Hollywoodban dolgozó alkotókat is megihlette, így felkeresték az alkotót, hogy felhasználhatják-e a történetet. Vajon Lisa tényleg a nagy képernyőn végzi?

forrás: MoviePilot

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.