A legkísértetiesebb helyek: Abercorn utca 432

Savannah városában az egyik legizgalmasabb tevékenység a szellemtúra, amelynek középpontjában a Abercorn utca 432 áll.  A ház 1868-ban építette Benjamin J. Wilson és családja. Akkoriban a ház a legdrágábbak egyike volt Savannah-ban. Mr. Wilson, a felesége és öt gyermekük költözött be ugyanabban az évben. 

Mr. Wilsonnak öt gyermeke volt, amelyből kettő lány volt. Egyik lányát egyik nagyon befolyásos férfi vette feleségül. Idősebb lánya, Carrie 1942-ben nyolcvanéves koráig élt. Azonban a pletykák szerint Mr. Wilson nem volt jóban a lányaival. Házuk mellett árvaház működött, ahonnan a gyerekek néha csatlakoztak a Wilson lányokhoz, hogy a ház előtt játszanak. Mr. Wilson ezt is ferde szemmel nézte, szerinte ezek a gyerekek nem illettek lányai státuszához. Más pletykák szerint egy ilyen veszekedés az egyik lány halálát okozta. Állítólag az apa a székhez kötötte egyik lányát, onnan kellett néznie a játszó gyerekeket. Napokig a székhez kötve tartotta, amely a lány halálát okozta. Állítólag az apa maga is meghalt a bűntudattól. 
Persze, ez nagyon félelmetes történet, de mindannyian tudjuk, hogy ez nem igaz. Mr. Wilson maga is öregkorában hunyt el, és 1870-ben a család el is költözött a házból.

432-abercorn-savannah

Azonban van egy egy másik félelmetes történet is a házról. A sztori az ötvenes-hatvanas évekből ered. Egy férj és egy feleség két lányával költözött a házba. Nyáron látogatók jöttek hozzájuk Floridából, és ők is az Abercorn 432-ben laktak. Egyik éjjel a szülők elmentek a városba és egyedül hagyták négy gyermeküket éjszakára. A szülőket borzalmak fogadták, ahogy hazaértek. Három gyereket brutálisan meggyilkoltak, állítólag eltávolították szerveiket. A negyedik lányt megtalálták az emeleti hálószobában élve, magzatpózba kucorodva.
Ez a történet is teljes mértékben kitalált. 

A sátán templomának története is kitalált. Páran azt állítják, hogy a ház néha eltűnik egy másik dimenzióban. Talán ez a leghihetetlenebb az összes közül. De akkor mi is az igazság? Egyedül csak annyi, hogy az Abercorn 432 egy félelmetes ház. Sokan érzik a negatív energiát a ház körül. Az ráadásul bizonyos, hogy temető felé épült, aminek lehet, hogy köze van a különlegesen negatív aurához.

savannah-haunted-house

forrás: BuzzFeed

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: