A legkísértetiesebb bárok Ohióban

Ohio államban rengeteg szellemtörténet üti fel a fejét. Most olyan bárokat fogunk nektek bemutatni, amelyek egy cseppet sem szűkölködnek kísértetekben. 

Rider’s Inn – 792 Mentor Ave, Painesville
Joe Rider volt a bár eredeti vezetője, aki négy feleséget is elfogyasztott élete során, és ráadásul kettejük odabent halt meg. Állítólag Miss Roseanne és Miss Susanne a mai napig itt kísért. A két feleség bevágódó ajtókkal szereti üdvözölni a vendégeket, ráadásul errefelé még egy katonát is láttak, aki az ablakból figyeli a betérőket.

Rider’s Inn –  792 Mentor Ave, Painesville haunted

Blind Lady Tavern – 22 Mound St, Columbus
Állítólag az egyetemi városrészben egy Slenderman-szerű alak riogatja az embereket. A munkásokat sokszor egy vékony, árnyalak kísérti. Emellett sokszor jelentenek kopogószellemekről is, amikor a tárgyak maguktól esnek le a polcokról.

The Blind Lady Tavern bar, 22 E. Mound St. . (Columbus Dispatch photo by Tom Dodge)

Oliver ház, 27 Broadway St, Toledo
Az Oliver házat félig-meddig egy indián temetőre építették, később pedig ideiglenes kórházként használták a spanyol-amerikai háborúban. Természetesen pár katona nem hagyta el élve a helyszínt. A vendégek sokszor éreznek hideget, libabőrt és más paranormális dolgokat is érzékelnek a helyen.

Ye Olde Trail Tavern - 228 Xenia Ave, Yellow Springs haunted

Red Brick Tavern, 1700 Cumberland St, London
A Red Brick Tavern a 19. században nyitotta meg kapuit, de huszonkét év múlva be is zárták, mivel a sínhálózat kissé kieső területté tette a kocsmát. Azonban később mégis újranyitották, addig családi rezidenciaként szolgált. Az erre járók sokszor látnak egy nőt, aki feltűnik az emeleti ablakokban, de gyereknevetést is sokszor hallanak errefelé.

haunted red brick tavern

Golden Lamb – 27 S. Broadway St, Lebanon
Ohio egyik legrégebbi bárját 1803-ban nyitották meg, így olyan emberek látogattak ide, mint Charles Dickens, Harriet Beecher Stowe és Mark Twain. Emellett egy bíró, Charles R. Sherman is tiszteletét tette itt, aki később meghalt a Golden Lamb Innben, és állítólag lelke a folyosókat kísérti éjjelente. Mellette egy kislány, Sarah is a tiszteletét teszi errefelé, aki leveri a falra szögezett képeket.

 

Golden Lamb - 27 S. Broadway St, Lebanon haunted

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: