A legfélelmetesebb sátánista bűncselekmények

Minden félelem ellenére úgy fest, hogy az Egyesült Államokban nincsen szervezett sátánista vallás, szerencsére nincs földalatti hálózata a gonosz papoknak és nincsenek folyamatos rendezett éjjeli rítusok sem. A sátánizmus semmilyen aktív, szervezett formában nem létezik, de ennek ellenére  az egyéni cselekmények sajnos előfordulnak. Zavart tinik próbálnak emberek sokkolni azzal, hogy egyezséget kötöttek az ördöggel. Most olyan gyilkosságokat, bűncselekményeket hoztunk, amelyek a sátánizmussal állnak kapcsolatban. 

Feldarabolom a mamát
Moises Meraz-Espinoza saját maga jelentkezett a helyi rendőrségre Kalifornia államban. A rendőrség nem is sejtette, hogy a 18 éves fiú a legfélelmetesebb bűntett helyszínére vezeti őket. Meraz-Espinoza anyjával osztotta meg a lakását és odabent mindent vér borított, pedig a fürdőt műanyagokkal fedték be. Találtak egy körfűrészt is, amelyből vér csepegett. A fiú felvágta édesanyját, miután meggyilkolta őt. A mélyhűtőben találták meg a negyvenkét éves áldozatot. A koponyája fia táskájában volt, a fogait eltávolították, a szemét kivájták, de a szerveit sohasem találták meg. A fiú állítólag megfojtotta az anyját, majd feldarabolta, hogy feláldozza az ördögnek. A fiút életfogytiglani börtönre ítélték.

Gót különc

Pazuzu Algard hírhedt volt Észak-Karolinában található szomszédságában. Nehéz lett volna nem észrevenni, mivel arcán is rengeteg tetoválás virított. Pazuzu nyíltan részt vett a sátánimádásban és drogokat is árult. Később pedig elkezdett embereket gyilkolni. A rendőrség szerint a férfi és a barátnője, Amer Burch közösen gyilkolták meg Joshua Fredrick Wetzlert és Tommy  Dean Welchet 2009-ben és bizonyos részeiket megették, majd eltemették a maradékot Pazuzu kertjében. A két áldozatot a helyi benzinkúton nézték ki, majd lelőtték őket. Pazuzu elmondta, hogy hallotta a lövéseket és látta is, ahogy fia a holttest felett áll, mire visszament a szobájába és elindult dolgozni. Később a rendőrség felfedezte a testeket a hátsó kertben. Pazuzu 2015-ben lett öngyilkos a börtönben.

Egy tini, aki lelkeket árul a sátánnak 

2014-ben Texasban igencsak bizarr sátánista szexuális bűncselekményt hajtottak végre. Victor Alas és Jose Reyes csak 16 és 17 évesek voltak, amikor meggyilkolták a 15 éves Corrainn Cervantét. A három tini ivott és füvezett egy elhagyatott houstoni lakásban, amikor a dolgok borzalmas irányt vettek. Alas és Reyes megtámadták Cervantét, aki könyörgött nekik, hogy kíméljék meg, amikor kivágják a szemét és a fejébe szúrtak egy csavarhúzóval, majd a fejét a vécébe verték. A páros később megerőszakolta a halott lányt, majd egy fordított keresztet vájtak a hasába. Alas és Reyes a sátánnak próbálták eladni a lány lelkét. Mind a ketten örökre a börtönbe kerültek.

A sátánista rendőr

Az orosz hírek szerint egy sátánista férfi, Arsen Bayrambekov hat hajléktalan férfit ölt meg, mivel zombivá akarta őket változtatni. Ekkoriban a férfi rendőr volt, de éjjelente kissé preferenciát váltott a munkát illetően.  Bayrambekov sekély sírokba temette áldozatait, hogy később újra kiássa őket. A férfi egy teljes hadseregnyi zombit akart létrehozni, de a holtak nem éledtek fel. A férfi csupán 13 évet kapott a börtönben.

Középnyugati tini megölte a barátját

Amanda Bennett csak 17 éves volt, amikor segített megölni egy osztálytársát egy sátánista rituálé részeként. Ő és Sebastian Dowell gondosan eltervezték, hogy két embert is feláldoznak a sátánnak. Áldozataikat Facebookon nézték ki, és azokat választották ki, akik elég lehangoltnak tűntek. Üzenetet küldtek, és egyikük vissza is írt. A helyi parkban találkoztak és hármasban indultak el sétálni. A lányt először leütötték, majd megfojtották. Bennettnek le kellett szúrnia a lányt, majd a torkát is elvágta. Mind a kettejüket elítélték.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.