A legfélelmetesebb paranormális videók az interneten

A Paranormal Actitivity 2009-ben megrengette a világot, innentől kezdve milliónyi amatőr szellemvideót készítettek, amelyeknek javarésze egyáltalán nem félelmetes, sőt, csupán hoax. Most azonban hoztunk nektek pár egészen érdekes darabot. Természetesen nem mondjuk, hogy a most következő videók igaziak, de ennek ellenére félelmetesek.

A Barton kúria szelleme
Ez a felvétel 2001-re datálódik vissza, amikor négy paranormális nyomozó látogatta meg a Barton kúriát, amely Kalifornia államban Redlands-ben található. Állítólag az egyik legkísértetjártább hely a világon. Amikor a kamera átfut az ajtók felett, akkor az egyik csapattag felfedez valami igazán félelmeteset. Természetesen nagyon könnyedén lehet hoax is a videó, esetleg más emberek visszatükröződése, de ennek ellenére igazán félelmetes.

Barton Mansion

Katalónia Bukott Angyala
Ezt a félelmetes rövid videót éjjellátó kamerával vették fel Spanyolországban, amelyen egy furcsa emberszerű lény látható. A párbeszédek ugyan nincsenek lefordítva, de könnyű követni őket. Ti is libabőrösök lesztek ettől?

Fallen Angel

A fürdő ajtaja
Mindenképpen elmondható, hogy a most következő videó a legfélelmetesebb ezen a listán. A kamerás és édesanyja elképesztően félnek egy lány sikolyától, amit a fürdőben hallanak. A kamerás figyelmen kívül hagyja édesanyja figyelmeztetést, először nem lát odabent senkit, de később…

Bathroom Door

A lebegő gyermek
Ezt a videót 2009-ben töltötték fel Oroszországban, ahol egy ismeretlen férfi játszott a kutyájával a hófedte erdőben. Aztán valami felkeltette a kutya figyelmét. A férfi a kutya után rohant, hogy megnézze, mit lát, amikor elképesztő látvány tárul elő: egy fiatal lány lebeg az erdőben, miközben anyja csendesen megfigyeli a dolgot.

Levitating Child

A lány a tükörben
Milliónyi variációt láthattunk már félelmetes tükrökre, de ez a japán videó mindenen túltesz. Természetesen valószínűleg ez a videó is hoax, ennek ellenére nagyon félelmetes.

Girl in the Mirror

A 209-es szoba
Egy ismeretlen hotelben járunk Illinois államban 2003-ban. A személyzet egy nő félelmetes sikolyait hallotta a 209-es szobából, azonban a legfélelmetesebb az, hogy abban a szobában éppen nem volt senki. Érdemes megnézni ezt a videót is.

Room 209

 forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.