A legfélelmetesebb megoldatlan rejtélyek

A megoldatlan rejtélyek mindenkit érdekelnek. A most következő történetek megoldáson rengetegen gondolkoznak hosszú évtizedek óta. Rengeteg kérdést vetnek fel, amelyekre senki sem tud válaszolni. A most következő fotók garantált libabőrt eredményeznek!

A Babushka nő
John F. Kennedy meggyilkolásának napját rengeteg rejtély övezi. Heves vitákat szül, hogy volt-e egy másik fegyveres is a helyszínen vagy nem, de mindenkit érdekel, hogy mi történt a Babushka nővel. A nő a füvön állt, amikor a lövések eldördültek, rengetegen keresték, hiszen teljesen új nézőpontból tudta volna elmesélni az eseményeket. Ráadásul amíg mások elfutottak ő csak ott állt, mosolyogva és egy fényképezőgépet tartva a kezében. Azonban a nő elsétált a helyszínről, és soha többé nem látta senki.

babushka again

Hessdalen fények
A Hessdalen völgyben, Norvégiában ezek a fények bizony sokszor feltűnnek. Amikor éppen világítanak, akkor a föld közelben lebegnek, majd teljesen eltűnnek. Szellemek, esetleg földönkívüliek próbálnak üzenni? Erre sincs válaszunk.

Hessdalen

A Hook szigetek tengeri szörnyetege
Az emberiséget mindig is elbűvölte a tenger mélysége és annak titkai. A Hook-szigeteki szörnyeteg legendáját félelem övezi. Először 1964-ben látták, hatalmas szája tele volt fogakkal. Ezt a fotót is akkoriban készítették.

hook island

A solwayi űrhajós
Egy meleg nyári napon Cumbriában egy férfi, felesége és lányuk piknikeztek Solway Firth-ben. Amikor a férfi előhívta a képeket, akkor látta meg, hogy nem voltak egyedül azon a fényes napon. A semmi közepén feltűnt egy űrhajós lány mögött, pedig ők nem láttak senkit. Ki lehet ez az ember?

Solway Firth

A barna hölgy
Néhány szellem bizony nagyon szégyellős, de a Barna Hölgy a Raynham Hallban egyáltalán nem. 1936-ban egy fotósnak sikerült lencsevégre kapnia a hölgyet. Természetesen rengeteg szakértő látta a képeket, de senki sem tudja megmondani, hogy a kép igazi-e.

Brown Lady

Fekete lovag szatellit
Nikola Tesla úgy gondolta, hogy rádiójeleket fogott, amelyek a Föld környékéről származtak. Lehetséges, hogy a Black Knight szatellit jeleit fogta, ami már ezer éve kering a Föld körül?

Black Knight

Az SS város arcai
Amikor is két csapattag meghalt 1924-ben egy balesetben, akkor a többiek rendesen eltemették őket a tengerbe. Azonban mindannyian meglepve tapasztalták, hogy két arc jelent meg a víz felszínén. A kapitány fotókat készített a jelenségről.

watertown

Geofón anomália
Az Apolló 17-es olyan képeket készített a Holdról, amelyet azelőtt sohasem láttunk. De ezt a képet teljesen üresen küldték el, azonban, hogyha jobban megfigyeljük, akkor látjuk a piramist a háttérben. Mi lehet ez?

Geophone

Goddard Squadron fényképe
Néha a holtak közelebb vannak hozzánk, mint gondolnánk. Ezen az 1919-es képen egy homályos arc tűnt fel a többiek között. Hamarosan kiderült, hogy egy szerelő képe, aki két nappal azelőtt hunyt el.

goddard

Vibráló fények
A Paulding fényeket hosszú évek óta kérdések övezik Michigan államban. Ezek a fények ugyanis természetellenesen viselkednek: forognak, felugranak a fákra, majd eltűnnek. Hosszú évek kutatása sem eredményezett semmit velük kapcsolatban.

Paulding LIghts

forrás: ScaredYet

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.