A legfélelmetesebb internetes legendák XV.

Most egy különleges videóklip történetét hoztuk nektek, amely a Mereana Mordegard Glesgorv nevet viseli. A rejtély eredete 2008-ra datálható vissza, ekkor került fel először a videó a YouTube-ra. Egy erwilzei nevű felhasználó töltötte fel, akiről semmit sem lehet tudni. Később rengeteg verzió került fel, amelyek csak kicsit különböznek az eredetitől.

Az eredeti videó csak egy húsz másodperces vörösre mázolt, komoly kinézetű férfit ábrázol. Az utolsó két másodperc egy másik képet ábrázol ugyanarról a férfiről, azonban ekkor már furcsán mosolyog ránk. Na, most jön a dolog félelmetes része!


Pletykák kezdtek terjedni a közösségi hálókon, hogy ez egy hosszabb videó része, amely összesen két percig tart. A hosszabb videó teljes tartalmát sehol sem írták le, azonban rengetege azt állították, hogy az eredeti verzió megtekintése után sokan öngyilkosok lettek, esetleg megcsonkították saját magukat. Még egy YouTube-nál dolgozó is azt állította, hogy az eredeti videó megnézése után kontrollálatlanul elkezdett üvölteni és azóta is gyógyszereket szed, de nem emlékszik arra, mit is látott.
Rengetegen próbálták kideríteni, ki is látható a videón. A legnépszerűbb teória egy orosz creepypasta fórumon bukkant fel, amely szerint a videó az Egyesült Államok titkos kísérlete volt.

Glesgorv_04
Most sajnos azonban el fogjuk rontani a misztériumot. Úgy fest, hogy ezen a különös videón Bryon Cortez látható, egy marketing koordinátor, akinek a fotóját Hillman Curtis videóprojektjéhez használták fel. Azonban ez sem állította meg a jó képzelőerővel megáldott embereket, hogy félelmetes verziókat készítsenek a videóból.
Most mutatunk egy kétperces változatot, készüljetek fel, hogy félelmetes lesz!

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: