A legfélelmetesebb internetes legendák XIV.

Gyűljetek körénk, kedves olvasók, hiszen mára is egy hátborzongató történetet hoztunk, amely az internetes hálón akadt fenn. A most következő történetet a tábortűz kör ajánljuk egy viharos, nyári éjszakára!

Ezt a történetet a Reddit NoSleep fórumára töltötték fel, ahol rengeteg félelmetes történetet olvashatunk. Természetes a most következő meséről sem tudjuk biztosan eldönteni, hogy igaz-e, ebben mindenkinek szabad kezet adunk.

Körülbelül egy hónappal ezelőtt került fel a Reddit fórumára ez az írás, amelyet egy Egyesült Államokban élő erdész tett fel a fórumra. A szerző névtelen volt, és nem is írta le, hogy pontosan hol történtek ezek a félelmetes események. A férfi munkája során rengeteg túrázónak és kempingezőnek segített már, akik elveszítették az útvonalat, és eltűntek az erdőben. De volt pár bizarr esete is, amely a mai napig nem hagyja nyugodni.

Forest-1200x800

Egyszer egy fiatal fiú és nővére nem találtak haza, miközben bogyókat szedtek a szüleikkel. Az erdész szerencsére megtalálta a lányt, de a fiút sajnos nem. A lány folyamatosan azt állította, hogy öccsét a vállain vitte el a “medveember”, aki egy hatalmas, szőrős lény, aki emberre hasonlít, de furcsa arca van. Egy hét keresés után feladták a kutatást, a fiút sohasem találták meg.

Egy másik eset során egy fiatal nő ment túrázni a családjával, felmászott egy fára, hogy jobban belássa az erdőt. A lány anyja és nagyapja figyelték, ahogy a lány felmászik, de a nő sohasem jött le. Órákig szólítgatták, majd körbenéztek a területen is, de sohasem találták meg. Ehhez hasonló történet egy öregemberről szól, aki sétapálcával indult neki az útnak, de sohasem tért vissza. Az erdész a pálcát megtalálta, egy fa ágairól lógott le a magasból.

Az erdész legfélelmetesebb története egy fiatal túrázóval kapcsolatos, aki a barátaival indult neki a sétának, de elkóborolt tőlük. Egész éjjel keresték, az erdész sokkos állapotban találta meg a lányt. Amikor visszavitték a bázisra, akkor a nő elmondta, hogy egy nagy ember követte, akinek fekete volt a szeme. A visszafelé vezető úton az erdész furcsa, köhögő hangokat hallott. A nő hirtelen megfordult, és a megmentőjére nézett: “Azt mondja, hogy gyorsítanunk kell. Nem szereti a nyakadon azt a heget.” Az erdésznek tényleg volt hege, de a ruhája teljes mértékben eltakarta. A férfi újra hallotta a köhögést, még közelebb, de biztonságban visszatértek a bázisa. Sohasem derült ki, hogy a nő miért is tűnt el, és honnan jött a zaj.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.