Legfélelmetesebb dolgok, amiket gyerekek mondtak: Twitter-edition

Úgy gondoljuk, hogy félelmetes gyerekmesékből egyszerűen nem fordíthatunk le eleget nektek, ezért ma is hoztunk nektek egy adag borzongató történetet. Most a sztorikat a Twitterről vadászta össze a BoredPanda oldal. Készüljetek a legrosszabbra!

1.  Régen a fiatalabb testvérem elkezdett beszélni a másik nagyszüleiről, és a kék házról, amiben élt. Miután annyiszor mondtuk neki, hogy csak kitalálja a dolgokat, egyszer azt mondta, vigyük oda. Így elindultunk…  Az ötéves tesóm negyvenöt percen keresztül navigált minket kanyarról kanyarra. Három-négy várossal távolabb megálltunk egy kihalt utcán egy kék ház előtt.

2. Amikor a fiam hároméves volt, elkezdett lengyel bölcsődalokat énekelni, amiket a férjem nagymamája énekelt minden gyereknek a családban. A fiam nem hallhatta ezeket, a dédmamája születése előtt meghalt. Senki sem énekel vagy beszél lengyelül a családban.

3. A kétéves gyerekemmel sétáltunk el a házunk közeli temető mellett, mire megkérdezte: “anya, ki az a bácsi piros kabátban a kőház mellett?” A mauzóleum felé mutatott. Senki sem volt a temetőben. ” Integet nekem” – integetett vissza. “Most idejön beszélgetni!”

4. A lányom ötéves volt, amikor kijelentette, hogy én vagyok a legjobb anyukája eddig. Azt válaszoltam, hogy én vagyok az egyetlen anyukája, mire a lányom elmondta, hogy nem, én vagyok a harmadik, de engem szeret a legjobban közülük.

5. A legjobb barátom gyereke a következőket mondta: “Fiú vagyok.” A barátnőm már azt hitte, hogy transznemű, mivel ezt hosszasan ismételgette, szinte mióta beszélni tudott. Később a következőket mondta: “Fiú voltam. Hiányzik a testvérem.” Kétévesen, amikor a nyelvi készségei fejlődtek, a következőkkel folytatta: “Fiú vagyok. A testvérem gondoskodik rólam. Gyárban dolgozunk, ahol gombokat gyártanak. Spanyolul beszélünk.” Aztán hozzátette a következőt: “Meghaltam! Meghaltam!” Három évesen rémálmai voltak. A barátom pánikszerűen rohant a szobájába, hogy megkérdezze mi a baj. A válasz a következő volt: “Meghaltam, mert elütött egy autó. A gyár felé sétáltam a testvéremmel, amikor elütöttek. Az út nagyon poros volt. Hiányzik a testvérem.”

6. – Mindannyian meghalunk.

– Tudom, édesem, ez az élet…

– Te holnap halsz meg!

7. Számos alkalommal emlegetett a fiam egy férfit a régi házunkban. Azt mondta, hogy magas, mint apa, de nem apa. Elmondta, hogy a férfi a sötét folyosón állt. Miután pár hónapig nem beszélt róla, felnézett a plafonra, és ezt suttogta: “visszajött a férfi.”

8. A lányomnak borzalmas fejtraumája volt, kómában volt három napig. Miután kijöttünk a kórházból, eső után beleszagolt a levegőbe, és ezt mondta: “ilyen illata van Istennek.”

9. Egyedül túráztunk a fiammal az erdőben, teljes volt a csend, amikor a hétévesem megszólalt: “A fák áldozatot akarnak.”

10. Amikor a húgom hétéves volt, megkérdezte, hogy miért tartjuk az összes halott nagymamát a padláson. Aztán hangosan felnevetett.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

2 thoughts on “Legfélelmetesebb dolgok, amiket gyerekek mondtak: Twitter-edition

 • 2018-02-11 at 12:14 PM
  Permalink

  A nyolcasnál a gyerek csak 11 hetes, akkor hogy tud beszélni?

  Reply
  • 2018-02-11 at 4:26 PM
   Permalink

   Teljesen jogos, majd megnézem az eredetit, hogy is volt 😀

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.