Különös fekete alak riogatta az iskolásokat

A Malajziában található Kota Bharu-ba kalauzolunk el ma benneteket, ahol vérfagyasztó sikolyokat lehetett hallani a Penkalan Chepa 2 nevű általános iskolában múlt héten csütörtökön. A gyerekek és néhány alkalmazott is felfedezett egy furcsa, fekete alakot, aki az osztálytermekben és a folyosókon járt. Akik látták megdermedtek félelmükben. 

A furcsa jelenség tömegpánikot okozott az iskolában, az órák elmaradtak. Egy helyi vallási vezető érkezett a helyszínre pénteken, hogy megoldja a helyzetet, és újra kinyithassanak az iskola kapui. Azonban még vasárnap is visszhangoztak a sikolyok az épület felől.
Összesen körülbelül száz ember látta a paranormális jelenést, mielőtt az iskolát bezárták volna. Mások testi tüneteket is tapasztaltak: kezeik érzéketlenné váltak, úgy érezték, valami megragadja őket. Az egyik diák fényképet is készített a fantomról, amely megjelent a maláj újságokban. A képen egy oszlop mögött álló fekete alakot láthatunk.

malaysia
Az iskola egy nagyon vallásos város középpontjában helyezkedik el. A diákok mind lányok. A szakértő szerint a tömeghisztéria olyan dolog, amely elzárt csoportoknál könnyen előfordulhat a stressz hatására. Állítólag az iskola nagyon kemény elvárásokat állít a diákok elé.
Azonban nem csak a diákok látták a fekete alakot. Az egyik tanár azt állította, hogy a fekete alak meg akarta szállni a testét. Sokan úgy gondolják, hogy nem paranormális jelenség, hanem a magas stressz volt a felelős.

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.