Különleges vakáció egy kihalt városban

Alig vannak elhagyatottabb helyek az Egyesült Államokban, mint a nyugat Nevadában található városok. Régebben gazdag bányászvárosok voltak, azonban mára az ipar teljesen eltűnt, így csak az elhagyatott szellemvárosok maradtak. 

Ezek a városok mára úgy néznek ki, mintha egy halálos vírus söpört volna végig rajtuk. Igazi célállomás lehet azoknak, akik szeretik az elhagyatott helyeket. Mineral Countyban csupán 5071 lakos él manapság, amely négyzetmérföldenként egy embert jelent. Ebből 261 ember él Minában, amelyet 100 évvel alapítottak. Maga Mina is tökéletes példája a szellemvárosnak. Egyetlen egy étteremben van a városban, amely egy hajó
belsejében található. A helyszín tökéletesen posztapokaliptikusnak néz ki. Most hoztunk róla pár felvételt!

forrás: MentalFloss

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.