A kislány, Pauline Picard megoldatlan esete

Most Pauline Picard igaz történetet fogjuk nektek elmesélni, aki eltűnt a családi farmról Franciaországban 1922 áprilisában. A lányt nem találták meg, de pár nappal később a rendőrség híreket kapott, hogy megtaláltak egy fiatal nőt Cherbourg városában vándorolni, amely 320 kilométerre volt a Picard farmtól. Pauline nevelőszülei azt állították, hogy ő lenne az eltűnt Pauline. 

Screen Shot 2015-01-24 at 10.17.06 AM

Innentől kezdve a dolgok furcsa irányt vettek, hiszen a lány egyáltalán nem emlékezett a szüleire. Mindennek ellenére a szülők bizony hazavitték a lányt, ahol a szomszédok is esküdtek arra, hogy ő Pauline. Azonban egy hónappal később borzongató dolog történt: felfedezték egy fiatal lány megcsonkított holtestét a farm környékén. A szülők azonnal borzongató felfedezést tettek, hiszen a holttesten pont ugyanazok a ruhák voltak, amelyeket Pauline viselt eltűnése napján.
Az ügy még bonyolultabb lett, amikor Pauline holtteste mellett felfedezték egy felnőtt férfi koponyáját is, így hirtelen az áldozatok száma kettőre ugrott.

4888882-3x2-940x627

Az első vizsgálatok szerint volt egy egyértelmű gyanúsított. Néhány nappal a holttest felfedezése előtt egy idegen mezőgazdász haladt el Picardék háza előtt, és megkérdezték, hogy biztosak-e benne, hogy a fiatal hölgy Pauline-e, akit megtaláltak. A férfi aztán furcsa nevetésben tört ki, és elszállították egy elmegyógyintézetbe.
Természetesen aztán az újságok is megkérdezték, hogy mi történik azzal a gyerekkel, akit befogadtak és Pauline-nak nevezték? Ráadásul rengeteg kérdés maradt megválaszolatlan. Mi történt Paulinnal? A röhögő ember gyilkolta meg? És ki volt a másik fiatal, akit befogadtak Picardék? Az utóbbira a szülők csak rázták a fejüket. Valószínűleg az igazság sohasem derül ki.

forrás: ScaredYet

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.