Kik is az empaták?

Sokszor érzed azt, hogy tökéletesen átérzed mások érzelmeit és fájdalmait? Túlterheltnek érzed magad a tömegben, el akarsz menekülni ebből az őrületből? A gyerekek és a babák sokszor akarnak odamenni hozzád? Hogyha igent válaszolsz ezekre a kérdésekre, akkor valószínűleg empata vagy.

Az empatikus emberek kissé különböznek a többiektől. Rendelkeznek azzal a különleges képességgel, hogy felfogják mások érzelmeit. Hogyha az empaták túl sok időt töltenek depressziós emberek mellett, akkor sokszor magukba szívják az érzelmeket, emellett a hazugságot is lefülelik. Ez túlmegy a testbeszéd érzékelésén, az empaták mélyen belül felismerik a hazugságot. 
Az empatákat sokszor mondják jó hallgatóságnak, akikkel könnyű barátkozni. Mások úgy érzik mellettük, hogy tényleg foglalkoznak a problémáikkal. Hogyha megtanulják jól használni a képességeiket, akkor nagyszerű gondozók, írók, gyógyítók és barátok lehetnek. 
A világ egésze energiából épül fel, így az emberek is. Az emberek negatív érzelmeit az empaták sokszor nehezen dolgozzák fel. Az empatáknak sokszor ki kell menekülniük az ilyen helyzetekből, hiszen úgy érzik, hogy nem kapnak levegőt. Sok esetben problémáik vannak azzal, hogy nap mint nap kezeljék ezt az energiát, hiszen beszívják a körülöttük lévő világot, mint a szivacsok. Sokszor érzik magukat fizikálisan betegnek is ilyen helyzetekben. 


Magadra ismertél? Akkor muszáj valahogy kapcsolatba kerülnöd a földdel és páncélt növeszteni magadra. Hogyha nagy adag negatív energiának vagy kitéve, akkor muszáj legalább ennyi pozitív energiával körbevenni magad. Képzeld el magad egy fának, amelyet tiszta, fehér fény világít meg a fejedtől lefelé. Minden egyes lélegzetvétellel érezd, ahogy a fehér fény egyre lentebb terjed a testedben és elér a lábujjaidig, ahol a földbe kerül.
Most, hogy megtisztítottad magad, képzeld el, hogy a fehér fény kifelé árad a testedből és körbevesz téged. Képzeld el, hogy egy buborék vesz körbe, és semmi sem juthat bele ebbe a buborékba. Ismételd meg ezt minden egyes reggel, hiszen a pajzs a következő huszonnégy órában vigyázni fog rád.
Empatának lenni ebben a kaotikus világban nem mindig egyszerű, de gyakorlással egy teljesen új világ nyílhat meg előtted.

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

4 thoughts on “Kik is az empaták?

 • 2015-04-26 at 4:53 PM
  Permalink

  Vannak egyszerűbb módszerek is: elektromágneses tér. Nekem bevált. Majdnem minden nap ott vagyok, ahol a 25kV vidáman szaladgál az ablak alatt: viszlát mások problémái (gondoltam egy ideig) igazából csak a tüneteket enyhíti.

  Reply
 • 2015-06-05 at 4:14 PM
  Permalink

  Toronylakó!

  Kérlek keress meg, sokan vagyunk, talán segíthetnénk egymásnak a folyamatos bújkálás helyett 😉

  Itt a weblapom :

  Empata cuccok

  Reply
  • 2017-11-05 at 11:10 AM
   Permalink

   Szia! Szeretnék csatlakozni…

   Reply
 • 2015-10-11 at 7:53 AM
  Permalink

  A legnehezebb meghuzni a hatart amikor masoknak segitunk. Ha nem figyelek oda ramszakad masok problemaja es en Kell megoldjam. Nagyon Nehez.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.