Ki halt meg a házadban?

Az Egyesült Államokban új weboldal indult, amelynek diedinhouse.com a címe. Ez az érdekes koncepció abból indult ki, hogy rengetegen szeretnék megtudni, hogy ki halt meg a házukban. Sokan elgondolkozunk abba, hogy ki is halhatott meg abban a szobában, ahol leéljük az életünket. Ezzel az egyszerű keresővel választ kaphatunk a kérdésünkre.

De miért is akarnánk tudni egy ilyen dolgot? Az bizonyos, hogy a kereső hasznára válhat a paranormális nyomozóknak, hiszen könnyebben felfejthető, hogy miért is kísértetjárta egy lakhely. A kutatók próbálnak valamiféle mintázatot felfedezni a problémás házak között. Az oldal még azt is elmondja nekünk, hogy hogyan is halt meg az a bizonyos személy. 
Az oldal koncepciója természetesen kissé morbidnak tűnhet, de ettől függetlenül rengeteg érdeklődőt vonz. Ki keresne rá a saját házára, hogyha lenne rá lehetősége?

Died-in-House

forrás: GhostDiares

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.