A Kentucky kecskeember legendája

Ez a különleges kecskeember állítólag Kentucky államban él egy öreg vonatsín mellett az erdőben Louisville közelében. Állítólag a kecskeember képes arra, becsalja az embereket a sínre, amely igencsak veszélyes, hiszen a föld felett húzódik. Sokan meghaltak már, mert nem tudtak kitérni a vonat elől.

A legutóbbi áldozata a kecskeembernek a 26 éves Roquel Bain, aki idén áprilisban sétált a sínek között. A barátjával közösen keresték a mitikust lényt, majd később az érkező vonat elől futottak az életükért. A fiúnak sikerült lelógva megkapaszkodnia, így nem ütötte el a vonat, azonban a lány nem volt ennyire szerencsés, elütötte a vonat, majd beesett a mélységbe.

pope-lick-monster-goatman (1)

A két ohiói lakos azért érkezett, hogy megkeressék Kentucky legfélelmetesebb jelenségeit, így ismerkedtek meg a kecskeember legendájával, és elindultak a helyszínre. A páros átmászott egy magas biztonsági kerítésen, pedig rengeteg jel figyelmeztette őket arra, hogy sűrűn járnak vonatok a területen. 
Hasonló eset történt 2000-ben, amikor a 19 éves Nick Jewell sétált a síneken négy barátjával. Éjjel volt, és megérkezett az éjszakai vonat. A fiatalembernek sikerült oldalra húzódnia, így nem ütötte el a vonat, azonban a keltett mozgások miatt leesett a mélységbe.

goatman3

1988-ban a 17 éves Jack Bahm és barátai járkáltak a síneken, ő is életét veszítette a helyszínen. 1987-ben David Bryant sérült meg a síneken. De még számos esetet sorolhatnánk, amely életeket követelt a helyszínen. 

train-bridge-400x266

1989-ben egy független filmes, Ron Schildknecht készített egy rövid mozit a kecskeemberről. A 16 perces filmben szereplők sétáltak végig a síneken, amikor a vonat megérkezett, így mutattál be a helyszínen történteket. 

goatman7

Állítólag a kecskeember képes rávenni az embereket arra, hogy lépjenek a sínekre. Erre hipnózis vagy telepátia lenne a magyarázat. Más történetek szerint a szörnyeteg meg is várja, hogy közeledjen a vonat, így az áldozatnak esélye sincs.  Azonban lehetséges, hogy a magyarázat csupán a fiatalok félelemnélkülisége. Folyamatosan egymásra licitálnak, ki is mer végigmenni a síneken. Sajnos ez a mai napig áldozatokat követel.

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.