Keddie gyilkosságok

Mára egy újabb megoldatlan gyilkossági ügyet hoztunk nektek, amely a Keddie gyilkosságok néven híresült el, mivel Keddie városában történt. Keddie Kalifornia északi részén található a Sierra Nevada hegységben. A gyilkosság során négy ember veszítette életét 1981 áprilisában. 

A gyilkosságok a 28-as faházban történt, az áldozatok: Glenna Sue Sharp (36), lánya, Tina (12), fia, John (15) és egy családi baráti, Dana (17). Tina hosszú ideig eltűntnek volt nyilvánítva, de csontjait és koponyáját 1984-ben megtalálták egy táborhelyen. Glenna Sue legidősebb lánya a 27-es faházban töltötte az éjszakát, ő fedezte fel a holttesteket másnap. Sue két legfiatalabb fia is a 28-as faházban aludt, de a fiúk szobájukban teljesen sértetlenül megúszták az éjszakát.Senkit sem tartóztattak le a Keddie gyilkosságokért. A környéken sok faházat lebontottak, ez alól a 28-as sem volt kivétel.

images (1)
A 36 éves Sue öt gyermekével bérelte a faházat már 1980 novembere óta. Állítólag John és barátja, Dana egy napot a közeli városban töltöttek, de estére visszatértek a 28-as kabinba. Sokan úgy gondolják, hogy éppen akkor érkeztek meg, amikor éppen elkövették a bűncselekményt.
Reggel nyolc körül találta meg Sheila a testeket, amelyeket elektromos vezetékekkel és orvosi ragasztószalaggal rögzítettek. Tina Sharpot ekkor nem találták meg a kabinban. Az áldozatokat kalapáccsal verték meg, Sue-t és Johnt többször is leszúrták. 
Az eset kihűlt, azonban 194-ben felfedezték Tina koponyáját. Ekkor újra átkutatták a területet, de az eset továbbra is megoldatlan maradt.

images

forrás: WikiPedia

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.