Kate Morgan szelleme a Hotel del Coronadóban

Hogyha szuper luxushotelt keresel San Diego közelében, akkor érdemes a Hotel del Coronadóba szállást foglalni. Hogyha így tennél, akkor viszont ne feledkezz el arról, hogy Kate Morgan szelleme is a közelben lehet.

A csodálatos szállodát 1888-ban építették. Egy nyúlvadász kirándulás során az alapítók, Elisha Babcock és H.L. Story beleszerettek San Diego környékébe, ekkor határozták el, hogy ide bizony emelnek egy szállodát. A hotel azóta történészeket, építészeket és egyszerű nyaralókat is vonz. De rengeteg vendég emlegeti egy nő jelenlétét. A szálló mostani igazgatója, Larry Lawrence imádja a munkáját, elmondása szerint szerelmet táplál a hotel iránt. Van, amikor késő éjjel járja végig a folyosókat egy nehéz nap után.
A legtöbb ember ismeri Kate Morgan történetét. A nő tisztázatlan körülmények között halt meg 1892. november 29-én a szállóban. A testét a külső lépcsőn találták meg, ami a tengerpartra vezetett.

hotel_del_interior_ghost_t670

Kate Morgan öt nappal halála előtt jelentkezett be a hotelba egyedül Lottie Bernard név alatt. Állítólag a barátját , Tomot várta a helyszínen, de a férfi sosem bukkant fel. Később a lány halálának híre az újságok címlapjára került, senki sem értette, hogy hogyan halhatott egy ilyen fiatal lány erőszakos halált. A lány 28 éves volt, fekete szemekkel és szép arccal. De mi történhetett szerelmével, Tommal? Halálát a mai napig kérdések övezik, később ugyan öngyilkosságnak nyilvánították az ügyet. De a nyolcvanas években egy ügyvéd megállapította, hogy a sebe nem a saját fegyverétől származott, így a lányt valószínűleg meggyilkolták. Lehetséges, hogy ezért kísért még mindig a hotel falai között?

room3300

A mai napig tapasztalnak furcsa jelenségeket a Hotel del Coronadóban. A harmadik emeleti 3327-es szobában furcsaságok történnek, ez volt régen Kate szobája. Az itt lakók úgy érzik, mintha figyelnék őket. A csap néha magától kezd el folyni, a televízió kapcsolgat és általánosan érdekes hangokat hallanak odabent. Valakik még suttogást is hallottak éjszaka. Hogyha félelmetes élményt keresel, akkor irány San Diego!

forrás: GhostDiares

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: