Karácsonyi creepypasta: Mr. Elf

Ezt a félelmetes karácsonyi történetet a hírhedt Reddit felhasználó, NoSleep töltötte fel az internetre. Gondolom, semelyikőtök sem szeretne karácsonyra egy váratlan vendéget!

Előző évben egy karácsonyi kiárusításon a szerző talált egy furcsa tárgyat: egy karácsonyfadíszt, amelybe apró videókamerát rögzítettek. A karácsonyfadísz képes felvételeket készíteni a benne foglalt SD-kártyára. A vásárló úgy döntött, hogy megveszi és elteszi a következő karácsonyra, hogy elmondhassa gyerekeinek, hogy ezt a kamerát fogja használni arra, hogy rögzítse a Mikulás érkezését karácsony este. A terv kivitelezéséhez elő is vette a jelmezét, hogy magát filmezze le, ahogy elhelyezi az ajándékokat.
Amikor eljött a karácsony este, a gyerekek izgatottan nevetgéltek, hogy végre megleshetik a Mikulást. Hosszú ideig tartott, amíg végre elaludtak. Ekkor apjuk azonnal felvette a jelmezt, felrakta az álszakállt és a sapkát, majd kilépkedett a nappaliba, hogy elhelyezze az ajándékokat és megegye a kihelyezett süteményt.

Hajnalban a gyerekeket még jobban érdekelte a felvétel, mint az ajándékok, ezért közösen a gép elé ültek és betették az SD-kártyát. A Mikulásos-trükk tökéletesen működött. A gyerekek teljesen el voltak alélva, hogy láthatták a Mikulást. Azonban az apuka annyira örült a reakciónak, hogy nem állította le a felvételt. Ekkor vette észre a dobozt, amit kék papírba csomagoltak. Ez az ajándék nem volt a fa alatt, és a felesége sem értette, hogyan került oda.
– Ez biztos Mr. Elftől érkezett! – ordított fel a legfiatalabb lánya a laptop felé mutatva.


Az apuka újra megnézte a felvételt. De most elkezdte lejátszani a videót a Mikulásos-játék előtt. Ekkor vett észre egy árnyékos, emberformájú valamit a háttérben. Az alak lassan mozogni kezdett, majd visszatért a sarokba, ahogy az apuka belépett Mikulásként. Úgy tűnt, hogy végig figyelte, amíg elhelyezte az ajándékokat. Miután a Mikulás elhagyta a terepet, az alak akkor is mozdulatlan maradt több, mint egy órán keresztül. Aztán lassan sétálni kezdett a rejtett kamera felé. Egy magas ember volt manóruhában, kezével a kamera után nyúlt…aztán a videónak vége szakadt.
Az apuka azonnal kinyitotta a kék dobozt, amelyben a kamerához tartozó elemek voltak. Felesége a díszhez sétált, kinyitotta a hátulját…az elem helye teljesen üres volt.

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.