Jelek, hogy eltávozott szerettünk a közelünkben van

Hogyan is érhetnek el bennünket eltávozott szeretteink? Most bemutatunk pár jelet, amely azt mutatja, hogy lehetséges a közelünkben van eltávozott szerettünk lelke!
Álmok
Amikor alszunk, akkor a vibráció megnő, így könnyebben érhetnek el bennünket az üzenetek, mivel a tudatalattink sokkal kevésbé zsúfolt, mint az éber elménk. Néhány álmunk sokkal valóságosabbnak tűnik a többinél, és könnyebben idézzük vissza részleteit. Hogyha ilyen álmod van, akkor mindenképpen figyeld meg jól, mert lehet, hogy rejtett üzenet bújik meg alatta.

ghosts-in-dreams

Fantom illatok
A szeretett személyek sokszor illatok formájában kommunikálnak velünk. Az illatok azonnal utat indítanak a memóriánk felé. Lehet ez kedvenc parfüm, esetleg dohányillat, másoknál lehet étel aromája is.

phantom-scents

Áthelyezett tárgyak
Hogyha mondjuk letetted az olvasószemüvegedet az éjjeliszekrényre, és megtalálod a konyhaszekrényen, akkor igencsak elgondolkozhatsz. Hogyha ilyen események nagyon sűrűn előfordulnak, akkor lehetséges, hogy szellemek vannak a dologban. De lehetnek ennél még erősebbek jelek is, például egy fotóról, amely a szeretett személyt ábrázolja.

ghost-miss-placed-items

Váratlan találkozás a megfelelő emberekkel, amikor szükségük van rád
Nem feltétlenül a véletlen műve, hogyha a megfelelő emberrel találkozol, amikor szükséged van rá. Lehetséges, hogy elhunyt szeretteid végig segítenek az úton, hogy szembejöjjenek veled a megfelelő lehetőségek.

Temetői jelek
Egy médium, James Van Praagh szerint mindenki részt vesz a saját temetésén, amikor meghal. Sokszor még a helyszínen is körbemennek, hogy vigaszt nyújtsanak szeretteiknek, próbálják jelezni, hogy megbékéltek a halállal. Hogyha befelé figyelsz, akkor meghallhatod a vigasztalásukat.

haunted-graveyard

Figyelj a háziállatokra!
Hogyha az elhunyt maga után hagy állatokat, azok sok esetben kommunikálnak az elhunyttal, reagálnak rájuk. A macskád minden ok nélkül dorombol, a kutyád csóválja a farkát? Lehetséges, hogy tényleg látják a visszatérő lelkeket.

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.