Jasper June házi energiaitala

Kezdődött a történet azzal, hogy 2015-ben, az USA Virginia államában négy középiskolás lányt kórházba vittek gyomorbántalmakkal. A szüleiknek elmondták, hogy pár órával korábban mindannyian ittak egy kézműves energiaitalból, amit egy öregember árult. A szülők értesítették a hatóságokat, akik ki is szálltak a megadott címre kikérdezni a férfit.

Akit meg is találtak a saját lomb-erődjében. Mivel a 71 éves Jasper June egy, a bátyja telkén épített 18 m2-es fára szerelt kunyhóban lakott. Miután a rendőrök túltették magukat a megrázkódtatáson, amit az okozott, hogy az öregen összesen szál felnőtt pelenka volt, mikor rányitottak, miközben egyik kezében egy arab pornóújságot szorongatott, hozzáfogtak kikérdezni, mert közben beérkeztek laboreredmények, amik metamfetamin nyomait mutattak ki a lányok szervezetében.

Jasper tagadott mindent:

„Ezek csak energiaitalok, mint a Rockstar vagy a Monster. Dehogy van benne meth. Csak limonádé, koffein, cukor és pár csepp gázolaj. Az Istenre esküszöm, hogy nem tettem bele methet.”

Mivel a rendőrök kissé szkeptikusak voltak így bevitték, és vele együtt a raktárkészleten maradt -amúgy 20 dollár/ flakon áron árult- energiaitalát is, amiről az egyik visszatérő vevő így nyilatkozott:

„Teljesen lesokkolt, hogy Jasper cracket tett az energiaitalába. Nem is sejtettem, csak azt tudtam, hogy hatásos, mert napokig éber maradtam tőle. Az a cucc jobb, mint a Monster.”

Pár órával a letartóztatás után June belekezdett a vallomásába:

Oké, tettem bele egy kis methet hogy ráálljanak, és visszatérjenek a vevők. Mivel tudom, hogy mind ellenem fognak vallani így tisztába tennék még egy dolgot: Az összes üvegbe belehugyoztam”

Jasper jelenleg kiskorú veszélyeztetésének vádjával néz szembe a négy lány megmérgezése miatt.

http://stuppid.com

ScapeGoat

-

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: