Iszonyatosan félelmetes törölt jelenetek

Most félelmetes, kivágott jeleneteket hoztunk nektek híres filmekből. Érdemes megnézni őket! Katt a címekre a videókhoz!

Alien (1986)
James Cameron rendező szerint azért nem került bele ez a jelenet a filmbe, mert nem illett az Alien univerzum logikájába.

 The Black Cauldron (1985)
A Black Cauldron című film még a Disney sötét múltjából ered. Úgy fest, hogy az eredeti felvétel annyira megrázó a tesztközönség számára, hogy bizonyos jeleneteket meg kellett változtatni. A törölt felvételen egy hosszú haláltusát láthatunk.

Alkonyzóna: A film (Twilight Zone: The Movie, 1983)
1983. július 23-án borzalmas tragédia történt az Alkonyzóna történetében, amikor Vic Morrowra és két gyerekszínészre egy helikopter zuhant, amelyben Morrow és a két gyerek is életét veszítette. Az egész jelenetet kamera rögzítette különböző szögekből. A tervezett jelenetet természetesen átdolgozták, miközben a film készítőit többen beperelték. Ez viszont az eredeti felvétel.

Halálhajó (Event Horizon, 1997)
A Halálhajó című film egyébként is extrém erőszakosságáról volt híres, de még így sem került be a filmbe sok véres jelenet. Ezt is kivágták belőle.

King Kong (1933)
Az eredeti King Kong filmbe nem került bele az a jelenet, amelyben matrózokat esznek meg élve a pókok. Állítólag a King Kong film vetítése során így is rengetegen ájultak el, esetleg rohantak ki a vetítések során.

forrás: GhostDiries

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.