Ismerjétek meg Pluckley szellemeit!

Nagyon sok városnak és falunak megvannak a saját szellemei. Ez még inkább igaz az angliai kisvárosokra. Pluckley angliai egyik legkísértetiesebb városa, ahol bizony tizenkettő szellemet tartanak számon, és még ennél is több borzongató történetet!

A Guinness Rekordok könyve szerint Pluckley hivatalosan is a legkísértetjártább falucska Angliában. Hogyha szeretnétek szellemekre vadászni, akkor bizonyára ez lesz a legtökéletesebb hely.

saint nicholas church Meet 6 Ghosts Of The Most Haunted Village Of England, PluckleyMost felsorolunk nektek összesen hatot Pluckley leghíresebb szellemeiből!

Abigail Nicolas, a zsázsás nő

Abigail életében zsázsát árult a hídon az embereknek, de most már csak kísérti a helyszínt. Állítólag saját magát lobbantotta lángra, amikor cigarettájával meggyújtotta a whiskyt, amit ivott.

Lady Dering

A Dering család tagjait hét különböző ólomkoporsóba temették, amelyeket tölgy koporsóba süllyesztettek, majd a St. Nicholas templom kriptájába helyezték. A szellem ma Red Ladyként ismeretes, mivel vörös rózsákat tettek a koporsójába a temetéskor. A helyiek szerint az egész falut kísérti a nő, miközben keresi halva született gyermekének sírját. Állítólag a templom magam a paranormális jelenségek epicentruma.

Kira Lee, a White Lady

A Red Ladyhez hasonlóan a White Lady is a környéken kísért. A nő szintén a Dering családhoz tartozik. Kira Lee halálakor Lord Dering a nő testét három koporsóba helyeztette, hogy megvédje a bomlástól. Kira Lee szellemét már a család könyvtárában is többször látták.

Robert Dubois, a rabló

Robert a Stuartok idején rabolgatott Pluckley környékén, főként arra elhaladó járműveket rohant le, azonban egyszer meggyilkolták egy lándzsával, és a fára szögezték, ahol rejtőzködött. Mostanság csak szellemként jelenik meg a területen.

A rózsaudvar hölgye

Dering család még egy családtagja kísérti a házat, amelyet Rózsaudvarnak neveznek. A nőnek a pontos nevét sem tudják, de állítólag a Dering család egyik nemes hölgye volt, és öngyilkosságot követett el úgy, hogy mérgező bogyókat evett, de senki sem tudja pontosan miért. A legtöbben szerelmi bánatra gyanakszanak. A hölgy általában délután négy és öt óra között jelenik meg a kertben.

Henry Turff – a tanár

Henry Turff a Smarden iskola igazgatója volt, közeli barátságban állt Richard Buss-szal. A férfi minden vasárnap a faluba utazott, hogy találkozzon barátjával. Azonban egyszer az igazgató eltűnt, és egy fáról lógva találták meg. 1965-ben egy újságíró szellemet látott, amely pontosan arról a fáról lógott.

Richard Buss

Pontosan nem lehet tudni, hogyan is halt meg Richard Buss, azonban szellemként az omladozó szélmalmot kísérti, amelyet 1930-ban hagytak el teljesen, később pedig tűz is pusztított a környékén, amelyet villámlás okozott.

forrás: ListDiary.Com

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.