Indiana félelmetes szörnyetege

Hosszú éveken át a Nagyláb igencsak népszerű volt. De természetesen ismerjük a jeti történetét is, ami az Alpokból ered és más majomemberek is felbukkantak már itt-ott. Most Crosley szörnyetegről szeretnénk nektek beszélni, amely Indiana államban bukkant fel. 

Az első Crosley észlelések 2006-ra nyúltak vissza, amikor is négy fiú kempingezett az erdőben, és semmi érdekesre nem voltak felkészülve. Felütötték a sátraikat egy horgásztónál Crosley közelében, és folytatták a horgászatot egészen estig, amikor is furcsa hangokat hallottak az erdőből. Arra számítottak, hogy egy kíváncsi őz környékezte meg őket, de egy pár vörösen világító szemmel találkoztak.

243435-l

A fiúk azonnal a lámpa után nyúltak, és rávilágították a fényét. A szörnyeteg látványa miatt az egyik fiú elejtette a zseblámpát, a sötétben a szörnyeteg azonnal erőszakossá vált. Elkezdte rázni a fákat és morgott dühében. A fiúk csak annyit láttak, hogy a szörny egész testét szőr fedte és vörös szeme dühben izzott a sötétben, amíg szája tele volt éles, sárga fogakkal. A fiúk azonnal menekülni kezdtek, mire a szörny utánuk eredt, azonban a főútnál lemaradt, és eltűnt a fák között.

Pár héttel később egy másik fiú is hasonló eseményekről számolt be. Mélyen az erdőben hallotta az avar ropogását. Először azt hitte, hogy mókus, de aztán meglátta a hatalmas teremtményt. A fiúnak sikerült elmenekülnie előle. A lény Crosley szörnyetegként lett ismeretes.
Sokan azt állítják, hogy a lény most is Indiaina erdőiben les áldozataira.

forrás: Blumhouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

One thought on “Indiana félelmetes szörnyetege

  • 2017-01-05 at 8:59 PM
    Permalink

    “a jeti történetét is, ami az Alpokból ered” ez elég érdekes, én még a Himalájánál vagyok lemaradva

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.