Indiában időseket küldenek a dzsungelbe, hogy állami pénzt kapjanak

Indiában borzalmas trend kelt szárnyra, amelyben a szegény falusiak a Pilibhit tigrisrezervátum közelében idős rokonokat küldenek a dzsungelbe, hogy tigrisprédává váljanak. Később ezért állami pénzeket szerezhetnek a kormánytól.

A borzalmas eseményeket a Wildlife Crime Control Bureau fedezte fel Indiában, aki bizonyítékokat fedeztek fel ezekről a rémes történésekről. A legutóbbi történés július elsején következett be, amikor is egy 55 éves nő maradványait találták meg a faluja közelében. Ruhájának darabjait még egy kilométerrel távolabb. Egyértelmű volt, hogy a testet mozgatták.

A tigrisek a Pilibhit rezervátumban szabadon lehetnek, így ha emberek tévednek a területükre, akkor nem jelentkezhetnek a kormány pénzéért. Azonban, hogyha ezen kívül támadják meg őket, akkor igen nagy pénzeket kaphatnak kompenzálásképpen. Sajnos, ezek után igencsak megnövekedett a tigristámadások száma az idősök körében. Csak februárban hét halálesetet regisztráltak. Elég bizonyíték gyűlt össze ahhoz, hogy feltételezzük, a falubeliek bizony kiküldik az időseket, hogy megöljék őket a tigrisek. Úgy fest, hogy ezt találják az egyetlen megoldásnak, hogy elég pénze legyen a hátramaradott családnak. Miután mostanra tisztában vannak a borzalmakkal, megpróbálnak ellene lépéseket tenni.

 

forrás: OddityCentral

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.