Igaz történetek, amik horrorfilmek lettek X.

Ma az igaz történetes sorozatunkban a 2015-ös Cleveland Abduction című film igaz hátterét fogjuk megvizsgálni. A TV-filmet egyébként mindenkinek szeretettel ajánlom, nekem végig lekötötte a figyelmemet, és még hátborzongatóbb, hogyha tudjuk, hogy a film valóban megtörtént eseményeket dolgoz fel. De mi is a Cleveland Abduction igaz háttere?

2002 és 2004 között három fiatal nő, Michelle Knight, Amanda Berry és Georgina “Gina” DeJesus eltűnt. Sokkal később derült ki, hogy Ariel Castro rabolta el őket, és otthonába, Tremontban tartotta őket fogva, amely Cleveland szomszédságában található. 2013-ban Amanda Berrynek sikerült megszöknie a házból tizenegy év fogság után. Ráadásul magával hozta hatéves lányát is, aki a fogság alatt fogant és született meg. Knightot is Berryt is kiszabadította a rendőrség, majd órákkal később Castrót is elfogták. 

cleveland-house--bill-pugliano-getty-images-1-_wide-b6d9a3bec36f91b224e2b812269ed0db71c52034-s900-c85

2013. május nyolcadikán Castrót elítélték emberrablásért és nemi erőszakért. Összesen 1000 évre ítélték a börtönben. Castro megölte magát büntetésének első hónapjában cellájában. A három nőnek azonban 11 évet vett el az életéből és többszörösen megerőszakolta és bántalmazta őket. Ez olyan sérelmeket ejtett rajtuk, amelyeket egész életükben nem fognak tudni feldolgozni. 

letöltés

Cleveland_Kidnapping_Victims

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.