Igaz történetek, amik horrorfilmek lettek VIII.

Az 1980-as évek elején Walter Wesley Ellebracht sikeres farmot üzemeltetett San Antonio közelében. A férfi fia és munkása segítségével árultak fából készült kulcstartókat az arra elhaladó embereknek. Azért, hogy képesek legyenek fenntartani a farmot, ezért sokszor stopposokat és hajléktalanokat csábítottak magukhoz, és befogták őket rabszolgának. Négy év alatt 75 csavargót fogtak be az izolált farmra, és nekik muszáj volt engedelmeskedniük. 

Azonban egy munkás, Anthony Bates megsérült, miközben egy fűrésszel dolgozott, és képtelen volt tovább végezni a munkáját. Így Bates egész egyszerűen arra szolgált, hogy más rabszolgák és a főnökök kitöltsék rajta a mérgüket. A férfit többek között egy fához kötözték és elektrosokkal kínozták. A szerencsétlen férfi 1984 februárjában meg is halt, testét elégették a farmon. 

1683113-bu42vwo9doo3d2sgmll_xe7dwbvhdogklzbymsupieepvfpyckxlx9zzd37kuoq_ghvi9hi5lm_jfgswumilua-hoboken-hollow-horror-full-movies-jpeg-215798
Később a texasi rabszolgafarmot megtalálta a rendőrség egy anonim feljelentés alapján. Egy régi szolga jelentette fel a három férfit. A történetből 2006-ban horrorfilmet készítettek, amely a Rémségek völgy (Hoboken Hollow) címet kapta. Állítólag a mozi igen véresre és borzalmasra sikerült.

600full-hoboken-hollow-poster

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.