Igaz történetek, amik horrorfilmek lettek IV.

Ezen a héten is folytatjuk érdekes sorozatunkat. Most az Égi tűz (Fire in the Sky) című 1993-as filmmel fogunk foglalkozni.

Találkoztál már olyan dologgal, amit nem tudtál megmagyarázni? Most bemutatjuk Travis Waltont, aki azt állítja, hogy elrabolták az idegenek 1975. november 5-én. Azon az estén Travis és munkatársai hazafelé vezették, amikor észrevettek egy UFO-t, amely az Apache-Sitgreaves National Forest felett jelent meg Springerville-ben Arizona államban. Travis szerint megpróbálta közelebbről is megnézni a repülő tárgyat, amikor egy kékes-zöldes elektronikus fény ütötte meg, és elveszítette az eszméletét. A barátai hamarosan a helyszínre érkeztek, de csak azt látták, hogy Travis eltűnt, és nem volt semmilyen nyoma a világító dolognak az égen.

oPKJk7hHTFqVT1JD9LQQenb8wxv
Később Travis visszatért a Földre ötnapos eltűnés után. A férfi történetére rengetegen felfigyeltek, és legalább tizenkét hazugságvizsgálatnak is alávetették, amely azt mutatta, hogy a férfit ténylegesen elvitték az idegenek. Az Égi tűz című film ennek állít emléket, hiszen Travis egy könyvet is írt az élményeiről.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.