Igaz történetek, amik horrorfilmek lettek I.

Új sorozatunkban olyan filmeket fogunk nektek bemutatni, amelyek hátterében igaz történetek állnak. Azt mondják, hogy a való élet tudja a legfélelmetesebb történeteket produkálni. Biztosak vagyunk benne, hogy ebben a sorozatban erre bizonyítékot is fogunk találni. Mai filmünk a Halál a mocsárban (Black Water) című 2007-es alkotás. 

2003. december 21-én Ashley McGough, Shaun Blowers és Brett Mann Ausztrália északi területét igyekeztek felfedezni, amikor úgy döntöttek, hogy megfürdenek a Finnis folyóban. Az erős sodrásban Brett hamarosan elveszítette egyensúlyát, mire barátai azonnal utána úsztak. Sikerült elérniük a férfit, amikor Ashley meglátott egy krokodilt. Ashleynek és Shaunnak sikerült felmászniuk a legközelebbi fára, azonban Brettet magával ragadta az állat a víz alá.

31-black_water_ver2_xlg

Pár perccel később a krokodil felhozta Brett testét a szájában. Később az állat eltűnt egy időre, de öt perc múlva feltűnt a fa alatt, ahol Ashley és Shaun talált menedéket. A két fiatal egész estére és reggelre is fa tetején ragadt, később egy mentőhelikopter fedezte fel őket, aki a triót kereste. Ashley és Shaun összesen 22 órát töltöttek a fa tetején, Bratt testét pedig sohasem találták meg.

A Black Water hasonló történetet mesél el három fiatalról, akik egy folyótúrára indulnak Ausztráliában. A filmben található krokodilok is igaziak voltak, amelyeket később adtak hozzá a filmhez, hogy a színészek biztonságban legyenek.

forrás: ListVerse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.