Igaz történet négy diákról, akiket bezártak egy kísértetjárta házba

A legtöbb kísértetjárta történet leginkább elhagyatott farmházakhoz és kastélyokhoz kapcsolódik. De most megmutatjuk nektek, hogy az egyetemi kampuszok is tudnak igazán félelmetesek lenni. Most Portlandbe kalauzolunk benneteket.

A portlandi kampuszon két épület is található, amelyek az elit házai voltak régebben. A presbiteriánus Corbett család birtokában állt az egyik ház és a zsidó Frank család birtokában a másik. Természetesen a legfiatalabb Corbett lány szerelembe esett Frankék egyik fiával, a családok legnagyobb bánatára. A románc sajnos tragikus és rövid életű volt. A fiút a katonaságba küldték, de húszévesen, kiképzés közben meghalt. Harriet sohasem épült fel igazán a szerelmi bánatból, hamarosan egy intézetbe került, ahol meg is halt.

1942-ben a Corbett házat apácáknak adták el, 2000-ben pedig hivatalosan is az egyetem épülete lett. Az egyetemisták között hamarosan elterjedt, hogy a Corbett házat kísértetek lakják. 2013-ban  négy diák töltött el egy éjszakát a Corbett ház falai között. Előrevetítjük, hogy ez bizony rossz ötletnek bizonyult. A két fiú és a két lány olyan borzalmakat élt át, amelyeket a horrorfilmekben szoktak. Engedélyt kaptak, hogy az éjszakát a házban töltsék, de nem nyithatták ki az ajtókat és az ablakokat, mivel az elindította volna a riasztórendszert. Az egyetem biztonsági őrei másnap reggel érkeztek volna, hogy kiengedjék őket.

A négy diáknak a háromemeletes kúriában kellett tölteni az éjszakát, és az egyetlen villanykapcsoló csak a központi bálteremben működött. A két fiú azonnal rohadt tojásszagot érzett, amely egyenesen a pince felől áradt. A lányoknak fogalmuk sem volt, hogy miről is beszélnek, ők nem éreztek semmit. Az első okos döntésük az volt, hogy nem mentek le, hogy kinyomozzák a szag eredetét, inkább felmentek az emeletre. A lányok folyamatos gyomorfájással küzdöttek. Ahogy felfelé tartottak az egyik lány úgy érezte, hogy hosszú haját valaki felemeli. A csapat azonnal visszarohant a földszintre, hívták a biztonságiakat és könyörögtek, hogy engedjék ki őket. A rendőrség azt mondta, hogy húsz percen belül érkeznek. Ekkor hangos csattanások kezdődtek a házban, a zongora magától játszani kezdett. A szomszédos szobában bekapcsolt a porszívó is.
A rendőrség szerencsére hamarosan megérkezett, mire a ház összes villanya felkapcsolt. A rendőrség szerint egyáltalán nem ez volt az első furcsa eset a házzal kapcsolatban.

 

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.