Idén érkező új horrorfilmek I.

Idén is van mit várni, éppen elég érdekesnek ígérkező horrorfilmmel leszünk elkényeztetve! Most erről hoztunk nektek egy listát!

1. The Dark Tower, megjelenés: 2017. február 17.
A Setét torony regények egészen 1982-re nyúlnak vissza, hiszen ekkor jelent meg a sorozat első része. A filmadaptációt már rengetegen várják. Most végre hamarosan megnézhetjük.

2.  Death House (2017)
Egy titkos börtönben áramkimaradás történik, ezért két ügynök érkezik, hogy megfékezze a rabokat a sötét labirintusban.

3. XX, megjelenés: 2017. február 17.
Az XX nagyon izgalmas horrorantológiának ígérkezik, amelyen olyan híres rendezők dolgoznak mint Karyn Kusama és Jovana Vuckovic.

4. A Cure for Wellness, megjelenés: 2017. február 17.
Egy ambiciózus üzletember munkaügyben küldenek egy idilli wellness centrumba, amely a svájci Alpokban található. Hamarosan kiderül, hogy a kezelések nem azok, amiknek látszanak.

5. Patient Zero (2017)
Egy váratlan világjárvány miatt az emberiség java erőszakossá válik, azonban egy férfi képes megérteni a fertőzöttek nyelvét, így megpróbálja megkeresni az első beteget, hogy megfékezzék a járványt.

6. Personal Shopper, megjelenés: 2017. március 10.
Érdekes szellemtörténet, amely a párizsi divatvilágba kalauzol el bennünket.

7. Cage Dive (2017)
Három barát filmet készít egy extrém televíziós játékra, így részt vesznek egy cápás merülésben, amely rossz irányt vesz.

8. Safe Neighborhood (2017)
Egy csendes kertvárosi utcán egy bébiszitternek kell megvédenie egy tizenkét éves fiút a behatolóktól, de később kiderül, hogy a támadásnak semmi köze egy normál betöréshez.

9. Raw (2017)
Egy fiatal állatorvos érdekes rituáléban vesz részt az egyetemen, amitől elképesztően vágyakozni kezd a hús iránt.

 

10. Monolith (2017)
Anya és fia akarnak Los Angelesbe látogatni, hogy meglepjék a fiú apját. De félúton borzalmas balesetbe keverednek, így harcolniuk kell a túlélésért.

11. Heretiks (2017)
A 17. században egy fiatal nőt megmentenek a kivégzéstől, de hamarosan felfedezi, hogy az ördög nyugszik benne.

12. Offensive (2017)
Egy nyugdíjas párt támad meg egy fiatal banda, amely végül igazi háborúba torkollik.

13. Split (2017)
Miután három lányt elrabol egy férfi, akiben 24 különböző személyiség nyugszik, meg kell találniuk benne azt a személyiséget, aki segítene nekik kiszabadulni.

14. Keep Watching (2017)
Egy családot pár emberrabló tartja fogságban saját otthonukban. Érdekes játékot játszanak velük, amelyeknek szabályai egyre érdekesebbé válnak.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: