A hotel, amelyet kilenc démon kísért

Az ősi Ram Inn épülete bizony már 870 éve áll. A különös helyet 1145-ben építették, és egyáltalán nem meglepő, hogy bizony a helyszínt kísértetek lakják. Gyerekszellemek és szexdémonok is feltűnnek errefelé, néha a vendégek annyira félnek, hogy az ablakon ugranak ki menekülés gyanánt.

A különös szálló Angliában található Wotten-under-Edge-ben, külsőre nagyon aranyosnak tűnik. Azonban a háttértörténet sokkal borzongatóbb. Állítólag pogány rituális földre épül, amelynek története 5000 éves múltra tekint vissza, és gyerekeket is áldoztak ezen a helyen, ami általában nagy hibának számít. Később a papság lakott itt, amelyet évszázadokon keresztül egymásnak adományoztak. Szállóvá csak a korai huszadik században alakult.


Manapság John Humphries a tulajdonos, aki állítja, hogy a helyszín bizony kísértetjárta. Elmondása szerint az egész helyszín borzongató. Elmondása szerint első ott töltött éjszakáján kirángatták az ágyból, és átdobták a szobán. Ennek ellenére maradt, és játékokat hagy kint a szellemgyerekeknek. Humphries felsége és három lánya már kiköltözött a szállóból, de mindannyiuknak megvan a maga félelmetes története.
Van két szoba, ami különösen félelmetes. Az egyik a Boszorkány szobája, állítólag a 16. században egy boszorkány bújt meg itt, de később elkapták és máglyán égették el. Azóta a szobát kísérti. A Püspök szobája még ennél is félelmetesebb, ugyanis itt kilenc szellem kísért, amiből nyolc lélek az ördögűzés után maradt a szobában.
A szexdémonokról még nem is tettünk említést. Sokan állítják, hogy van itt incubus és succubus is, akik még meg is erőszakolhatnak álmodban.
Manapság nagyon népszerű a helyszín. Szellemvadászok és random látogatók körében is. Tudományos bizonyítékokat is találtak, hogy a ház alatt tényleg emberi csontok fekszenek.

forrás: ModernNotion

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.