Horrorfilmek karácsonyra

Akiknek elegük lenne a romantikus vígjátékokból és az animációs filmekből, amelyeket ont magából a televízió, azoknak ajánljuk ezt a listát, amely a karácsony sötétebb oldalát mutatja be nekünk! Borzongásra fel!Fekete karácsony (Black Christmas, 2006)
Billy régi otthonába egyetemista lányok költöznek, akik mit sem sejtenek a ház véres múltjáról. Amikor az igazság közelébe kerülnek, akkor már késő, hiszen Billy kegyetlen gyilkosságokba kezd, amelyekhez előszeretettel használ karácsonyi dekorációkat.

Saint (2010)
A horrorfilm Szent Miklóst egy gyilkos püspökként ábrázolja, aki elrabolja, majd megöli gyermekeket minden december 5-én, hogyha telihold tündököl az égen.

The Children (2008)
A nyugalmas karácsonyi vakáció rémálommá változik, amikor a gyermekek szüleik ellen fordulnak egy furcsa vírus miatt.

Jack Frost (1997)
A sorozatgyilkos autóbaleset szenved, amikor kivégzésére szállítják. Ezután egy gyilkos hóemberré változik, aki bosszút akar állni a seriffen, aki elkapta.

Silent Night, Deadly Night (1984)
Egy kisfiút árvaházba küldenek szülei halála után. Furcsa megszállottsága lesz az ünnepek iránt, ezért Mikulás öltözékben kezdi darabolni a népet. Senki sem tudja, hogyan is lehetne megállítani.

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: