Hogyan védekezz? (szellem a házban) 2. rész


Mint ahogyan ígértem, szombat van, folytatom.
A szellemek kedvelt időtöltése, hogy hozzákapcsolódnak emberekhez, és azokban töltik nem mindennapi “életüket”. Azonban csak ahhoz tudnak kapcsolódni, akik valamilyen oknál fogva gyengék, fáradtak, tele vannak negatív energiával, reménytelen gondolatokkal. Ezért, ha azt tapasztalod, hogy hasonló állapotban vagy, fontos, hogy pozitív gondolatokkal, érzésekkel töltődj fel, míg erőre nem kapsz. A lelki védelmed első lépése, hogy kapcsolatba lépj saját magaddal.

 

A következő gyakorlat megkönnyíti a kapcsolatfelvételt gyógyító energiáiddal.
Ülj le egy kényelmes székre. Csukd be a szemed, és lásd magad. Egy fehér fényt keress, és Irányítsd lelked annak középpontja felé. Energia sugárzását kell érzékelned, ha ez meg van, olvadj össze vele. Érezd a vibrációt, a hangokat és a színeket. Érzékeld, de ne elemezd őket. Vizualizálj aranyszínű fénysugarakat, amint körbefonják testedet. Ezek a fonalak felemelnek, és kiszabadítják lelked a fizikai test és a tudatos elme fogságából.

 

Mozgasd meg a kezedet és a lábadat, hogy elősegítsd az életenergia szétáramlását egész lényedben. Élvezd és fokozd ezt az érzést. A fehér fény belép testedbe, meg körül is veszi azt. Gyógyító energiáiddal van tele. Ha úgy érzed, kellőképpen feltöltődtél, lépj vissza fizikai testedbe. Képzeld el, ahogy az aranyszínű sugarak lassan visszaengedik lényedet a fizikai tudatosságba. Lassan nyújtózkodj, vegyél mély levegőt, és nyisd ki a szemed. Ha rendszeresen ismétled a gyakorlatot, könnyen távol tarthatod magadtól az ártó erőket.

Hát ennyi lenne, és ha valaki kételkedne a hatásban, csak próbálja ki bátran a gyakorlatot. 🙂

forrás: femina

írta: Antal Zsolt

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: