Hogyan védekezz? (szellem a házban) 1. rész

 

A szellemek létezéséről megoszlanak a vélemények. Van, aki látni véli őket (hisz bennük), míg mások teljes egészében képzelgésnek tartják létüket. Azonban akivel már történtek megmagyarázhatatlan jelenségek, lehet, hogy hitük a szellemek iránt erősödni látszik.
Nem minden szorongásos, rossz érzéssel járó tünet jelzi szellem jelenlétét, de ezek is kísérőjelenségek lehetnek.
De nézzük meg, mit nevezünk szellemnek egyáltalán?

Szellemeknek azokat a lényeket nevezik, akik valaha emberi testben éltek, de haláluk után megrekedtek két élet között. Olykor erőszakos halált halt lelkek, akik nem léptek át az úgynevezett kapun, vagy olyanok, akik nem tudják, hogy meghaltak.
Az ilyen szellemek általában eredetileg nem rossz szándékúak, de barangolásuk közben nagy mennyiségű negatív energiát sugároznak magukból. Ez az egyik jel, amit érzékelhetsz szellemek közelében, de vannak további példák is:

A megszállott ház

A nyolcvanas évek végén George és Anna gyerekeikkel új házba költöztek, ahol furcsa, idegborzoló jelenségek vették őket körül.
Amint beköltöztek, a kutyájuk egyszerűen világgá rohant, és nem ment haza többé. Bizonyos estéken nem működtek a háztartási gépek, nem volt világítás, és nem folyt víz a csapokból. Anna olykor furcsa, sivító hangokat hallott a padlásról, a gyerekeik pedig ijesztő alakok megjelenésének voltak szemtanúi. Az egész család arról számolt be, hogy eltűnnek a személyes dolgaik, és esetenként hideg légáramlatokat érzékelnek, olykor pedig furcsa szagok is megcsapják orrukat.


Ha tehát együttesen tapasztalod ezeket a jelenségeket, melyeknek nincs nyomon követhető okuk, magyarázatuk, gyanakodhatsz szellemekre:

Jelek

ijesztő hangok
ismeretlen eredetű, kellemetlen szagok
hideg légáramlatok
nyomasztó hangulat
önnállósodó berendezések.

És, hogy hogyan védekezzünk mindez ellen? Erről a következő szombaton olvashattok. 

forrás: femina

írta: Antal Zsolt

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.