Hogyan lehet erősebb az intuíciód?

Nagyon sok embernek vannak intuitív megérzései, érzéke ahhoz a jövőben lásson, megérezzen dolgokat. De tudtátok, hogy ezek az adottságok fejleszthetőek is? Most ezekről fogunk írni egy keveset nektek!

Első lépés – értsd meg a képességeidet
Mindenképpen látnod kell, hogy milyen képességeid a legerősebbek. Most felsoroljuk a legfontosabb képességeket:

Tisztán hallás: Lehet hangokat hallasz, zenét vagy sípolásta füledben, amely figyelmeztet valamire. Figyeld meg, hogy kapcsolódnak-e hallással kapcsolatos dolgaid bármilyen furcsasághoz.

Tisztán érzés: Összeszorul a gyomrod, kiráz a hideg? Néhány embernek hányingere lesz vagy hirtelen elönti a hideg. Hogyha ezek után furcsaságok történnek, akkor lehetséges, hogy ez a képességed.

Tisztán látó: A tisztánlátók akár képesek szellemeket vagy lelkeket látni. Sokan felvillanó emlékeket látnak, másoknak álmaikban jönnek elő a látomások.

Tisztán tudó: Az ezzel a képességgel rendelkezők sokszor tudnak olyan dolgokat, amiket nem kéne tudniuk. Gondolatként beugorhat, hogy valami rossz történt a szerettükkel például.

Tisztán ismerő: Az empaták képesek érzékelni a körülöttük lévő energiát. Sokszor megérzik, hogy mit érez a másik. Sohase hazudj egy empatának, hiszen azonnal észreveszi azt.

Második lépés – fogadd be a képességedet
Hogyha már biztos vagy abban, hogy mi is a képességed, akkor teljesen el kell fogadnod, be kell fogadnod azt. Az emberek sok esetben ismert médiumokhoz hasonlítják a képességeiket, amitől azonnal lecsökken az önbizalmuk. Az igazság az, hogy az ismert médiumok is elkezdték valahol. Sokak nem léptek kapcsolatba képességeikkel csak idősebb korukban. Ez nem azt jelenti, hogy addig nem volt képességük, hanem, hogy addig elnyomták őket. Az intuícióval születünk, de nekünk kell megtanulni, hogyan is használjuk.

intuition-2

Harmadik lépés – Fejleszd a képességedet
Számos módja van az intuíció fejlesztésének. Nem mindenkinek ugyanaz válik be.

Meditáció: az egyik legjobb módja, hogy befogadd a képességeid. Segít abban, hogy lecsendesítsd az elmédet, és eltold magadtól a zavaró gondolatokat. Találj magadnak egy csendes helyet, de rengeteg online tananyag, esetleg élőben is gyakorolható meditációs kurzus van.

Kapcsolódj a lélekvezetődhöz: Hogyha eddig nem is voltál tisztában ezzel, mindenkinek van lélekvezetője, aki segít az életében. Az üzenetük gondolatként vagy érzésként jöhet létre. Lehetnek eltávozott családtagok, akik itt maradtak segíteni. A meditáció segíthet abban, hogy velük is kapcsolódjunk.

Barát rendszer: A legegyszerűbb, hogyha olyan embereket keresel, akik maguk is szeretnétek felébreszteni a szunnyadó médiumot. Érdemes megbeszélnetek a tapasztalatitokat.

Teszteld magad: Ezt elkezdheted egy pakli kártyával. Keverd meg őket, helyezd őket lappal lefelé az asztalra és próbáld meg kitalálni, hogy a kártya fekete vagy vörös. Hogyha igazad volt, akkor helyezd őket a helyes pakliba, ha nem akkor a helytelenbe. Hogyha végeztél, akkor számold meg a kártyákat. Hogyha több jó válaszod volt, mint rossz, akkor lehet, hogy valamit jól csináltál. Igyekezz fejleszteni ezt a számot.

Megerősítés: Hogyha azt érzed, hogy a barátod rosszul érzi magát, akkor kérdezd meg. Hogyha nem vall be semmit, akkor lehet nem volt igazad. Mondd el, hogy valamit éreztél és ezért kértél megerősítést. Néha az üzenetek szimbólumként jönnek. Tudd, hogy mit jelentenek ezek.

Negyedik lépés – Áss mélyebbre!
Sok esetben, hogyha egy dolgot fejlesztesz, akkor a többi is kifejlődik, a másik viszont gyengül. Intuíciókkal nagyon sokan születünk, de érdemes mélyebbre ásni, hogy erősödjenek a képességek.

intuition

forrás: GhostDiaries

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.