Hogyan kommunikálhatsz a háziállataiddal?

Mindenki tudja, hogy az állataink kommunikálnak velünk, főleg, hogyha sokáig élünk egy cicával, kutyával egy fedél alatt, akkor értjük minden rezdülésüket. De most beszélni szeretnénk arról, hogyan lehet telepatikusan beszélgetni.

Természetesen megérhetjük a macskánk testbeszédét is. A farkukat magasra csapják, ha boldogok, dörzsölőznek, amikor simogatást szeretnének. A kutyák hosszasan állnak az ajtó előtt, hogyha ki akarnak menni. Gondolnánk, hogy ennél nem is kell több. Azonban akkor nem tudunk kommunikálni az állatainkkal, amikor nem vagyunk velük egy légtérben. Később érsz haza és a kutyád nagyon vár haza? Most ahhoz adunk tippeket, hogyan is próbáljunk meg kommunikálni az állatokkal, hogyha távol vagyunk.

ghost-cat

1. Kezd a saját állatoddal
Lehetséges kommunikálni olyan állatokkal is, akiket nem ismerünk, de egyszerűbb, hogyha a sajátunkkal kezdjük. A saját macskánknál, kutyánknál tudjuk, hogyan is fog reagálni bizonyos üzenetekre, még másoknál nem. Az erősebb kapcsolat könnyebbé teszi a kapcsolatteremtést.

2. Válasz megfelelő időpontot
Várj addig, amíg te és az állatod is nyugodtak vagytok. Egy kutya, aki örül, hogy láthat biztosan nem tud majd fókuszálni semmilyen üzenetre.

3. Helyezzétek magatokat kényelembe
Üljetek le a padlóra. Tisztítsd meg a fejedet a zavaró gondolatoktól. Képzeld azt, hogy az elméd egy tiszta lap, vegyél pár mély levegőt.

4. Hívd fel az állatkád figyelmét
Az állatoknál nem annyira fontos a szemkontaktus, mint nálunk. A kutyáknál a direkt szemkontaktus dominanciát fejez ki. A macskáknál pedig nehéz hosszabb ideig fenntartani a szemkontaktust. Hogyha megszerezted az állatod figyelmét, akkor próbáld meg mondani a nevét a fejedben. Képzeld úgy, ahogy mondani szoktad. Figyeld, hogy van-e reakció, továbbra is figyel téged?

5. Próbálj meg képeket küldeni szavak helyett
Persze rengeteg szót megértenek az állatok, de általában nem kommunikálnak emberi nyelven. Leginkább illatokat és helyzeteket értenek meg. Például, hogyha meg akarod simogatni a macskádat, akkor küldj neki olyan képet, amiben a bundáját cirógatod. Figyeld, hogy kapsz-e vissza képeket. Küldhetsz neki így parancsokat is.

Természetesen ezt is gyakorlással lehet tökéletesíteni, nem várhatsz el azonnali eredményt. Kezd kicsiben, később pedig képes leszel arra is, hogy a távolból küldj képeket.

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.