Hogyan idézz meg másvilági entitásokat a tükörben?

Szóval szeretnél megidézni egy természetfeletti erőt, esetleg démont a fürdőszobád tükrében? Megőrültél? Most komolyan, csak óvatosan az ilyesmivel! De most bemutatjuk, mit is kell tenned, hogyha Véres Máriát, Baby Bluet és Candymant szeretnél idézni az otthonodban. (Miért is ne?)

Melyik lélek a megfelelő számodra?
Az első lépés a fürdőszoba tükrös kalandokhoz, hogy eldöntjük, melyik identitást akarjuk kirángatni a saját világukból. A legnépszerűbbek a Bloody Mary, Candyman és Baby Blue.  
Bloody Mary megidézése
Bloody Mary igencsak sok pizsamapartit látogatott már meg az évek során. Mary Tudor története sokak számára ismeretes, Anglia és Írország királynőjét 1553-ban koronázták meg. Azért nevezték el Bloody Marynek (Véres Máriának), mert nagyon szereti kivégezni a protestánsokat. Ötéves uralkodás alatt 250 embert végeztetett ki. Idősebb nővére kivégeztette Máriát, és manapság 12 évesek idézik meg.

Csak egy gyertyára, egy fürdőszobatükörre és minimum egy barátra van szükséged.

Első lépés: kapcsold le a villanyt a fürdőben.

Második lépés: Csendesedj el a fürdő előtt, ne viselkedj úgy, mint egy 12 éves, most tényleg démont fogunk idézni!

Harmadik lépés: Fordulj meg háromszor, majd gyújtsd meg a gyertyát és menj be a fürdőbe, csukd be az ajtót magad mögött.

Negyedik lépés: Óvatosan érintsd meg a tükröt, és nézz bele sötét tükörképed szemébe!

Ötödik lépés: ismételd el öt alkalommal, hogy Bloody Mary. Ne pislogj!

Hatodik lépés: Hogyha semmi sem történik, akkor próbáld meg ezt is hozzátenni: “elloptam a gyereked, Bloody Mary” – ez arra utal, hogy Mary sohasem tudott teherbe esni, így nem kaphatta meg a trónt.

Hogyha mindent jól csináltál, akkor egy nőnek kell megjelennie a tükörben. Ezek után azonban sohasem fogsz szabadulni tőle, amikor megmosod a fogad vagy lezuhanyzol, mindig ott lesz és téged fog figyelni!

Baby Blue idézése
Rengeteg variációja van a Baby Blue történetnek. Elmeséljük, hogyan is idézd meg őt!

Első lépés: Zárd be magad egy sötét szobába egy tükörrel. Fontos, hogy a szoba teljesen sötét legyen és az ajtó be legyen zárva. Egyedül kell lenned ehhez a rituáléhoz. Második lépés: Nyújtsd ki a karodat magad előtt, nyitott tenyérrel. Állj teljesen nyugodtan és képzeld el a kisbabát, addig, amíg nem érzel sújt a karodban. Harmadik lépés: Fogd magadhoz a halott babát, ringasd lassan. Súgd a nevét a fülébe (Baby Blue). Hogyha mindent jól csináltál, akkor sikerül megnyugtatnod őt és hamarosan nevetni fog. Gratulálunk. De el ne felejtsd, hogy felelősséget vettél a kezedbe, mint egy igazi babánál.
Figyelmeztetés: Sohase hagyd, hogy sírjon. Hogyha az anyja meghallja a sírását, akkor azonnal kilép a tükörből és meggyilkol.

Kampókéz idézése
Kampókezet Clive Baker találta ki, aki a The Forbidden című novellájának főszereplője. Most mondhatjátok, hogy miért is lehetne megidézni egy kitalált karaktert, de miért is ne? Szóval Kampókéz a filmben egy rabszolga gyereke volt, aki szerelembe esett egy fehér nővel. Ez nem igazán tetszett az apának, sem a helyi rasszistáknak, ezért elrabolták és meggyilkolták a férfit. Levágták a kezét, és kampókat tettek a kezére, majd bekenték mézzel, hogy a méhek csipkedjék halálra. A holttestét elégették és Chicagóban hintették körbe, a Cabrini Green házak környékén. Itt könnyedén megidézhették a szellemét úgy, hogy ötször elmondták a nevét a tükörbe.  
Kampókezet igazán könnyedén meg lehet idézni: csak egy sötét szobában kell ötször kimondanod a tükör előtt, hogy Kampókéz. Persze csak akkor, ha mered!

forrás: BlumHouse

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.