Hogyan állítsd le a negatív energiát az életedben?

Az életünk tele van negatív hatásokkal. Éppen elég, hogyha bejelentkezünk a kedvenc közösségi média oldalunkra és pillanatokon belül dühösek leszünk. Látunk egy hírt, egy kellemetlen ismerőst, hirtelen irigyel leszünk valakire, vagy valakinek nagyon nem tetszik a bejegyzése. Ezek a negatív dolgok frusztrációt szülnek. De mivel is védekezhetünk a negatív vibráció ellen? Erre hoztunk ma pár tippet!

1. Engedd el azokat a dolgokat, amelyek lehorgonyoznak! Hogyha utálod a munkádat, akkor keress másokat. Hogyha negatív emberek vesznek körül, akkor próbálj meg távolabb kerülni tőlük.

2. Egyél egészségesen. A túlzottan tartósított és zsíros élelmiszerek is leviszik a rezgéseket. Egyél egészséges gyümölcsöket és zöldségeket, amelyek boldogabbá, nem csak egészségesebbé tesznek!

3. Táncolj sokat! A zene és a tánc a legjobb módja, hogy instant boldog lehess!

4. Gyakorold a hálát! Legyél hálás a körülötted lévő dolgokat és ne morogj folyamatosan azok miatt, amik nincsenek meg neked.

5. Keresd a jó dolgokat, ahelyett, hogy aggódnál a negatívok helyet! Hogyha defektet kapsz, és három órát kell vesztegelned egy javítóban, akkor is találj olyan dolgokat, amik a helyzetben pozitívak lehetnek!

6. Keress pozitív emberek! A jókedv és a nevetés ragadós. Olyan emberekkel legyél, akik mellett jól érzed magad.

7. Aludj eleget! Az alvásmegvonás irritációt okoz.

8. Háziállatok. Van jobb dolog annál, amikor egy kedves kutya vár haza? 

9. Meditálj! A meditáció a teljes egészségnek jót tesz, magasabb lesz tőle a rezgésszámod. 

10. Csináld azt, amit szeretsz! Élvezd az életed, ne várj a hétvégére vagy különös mérföldkőre. Most kell élvezned azt, amit csinálsz.

Természetes nincs gyors megoldás. Gyakorold ezeket minden nap, és meg fogod látni az eredményt!

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.