A híres Frank Sinatra dal, amely gyilkolásra buzdított

Tudtátok, hogy a karaokét Ázsiában találták fel és a mai napig töretlen népszerűségnek örvend? A Fülöp-szigeteken hihetetlenül népszerű, mivel olcsó és szegények számára is elérhető szórakozási forma. Az éjszakák legtöbbjén a karaoke bárok megtelnek mindenféle emberekkel: még gyerekekkel és családokkal is. Azonban, hogyha a mélyére nézünk a dolgoknak, akkor félelmetes eseményekre is bukkanhatunk. A “My Way gyilkosságok” 1969-ből származnak, amelyek Frank Sinatra klasszikus számára utalnak. A dal eredetileg egy francia popdal és Frank érdes hangjának összemixelése.

A dalt magát nem igazán könnyű énekelni, csak nagyon kevés művésznek sikerült tökéletesen előadnia. A dal furcsasága mellett még felmerülés a kérdés, hogy vajon megátkozták-e a számot? 2007-ben a Reuters elmondása szerint a dalt levették rengeteg listáról, mert furcsaságokat hozott magával. Például 2007 márciusában egy 29 éves áldozatot lőtt fejbe egy bárban egy biztonsági őr. Miért? Bizony a dal miatt. Egy másik rendőr szintén iszonyatosan ideges lett, amikor egy csapat fiatal hangosan énekelte a hírhedt dalt, elő is rántott egy fegyvert és a fiatalokat fenyegette vele. Azok abbahagyták a nevetést, kifizették a számlát, és távoztak.

Microphone with crowd

Néhány úgy gondolják, hogy minderről a Fülöp-szigeteken élők tehetnek, mások szerint viszont tényleg átkozott. Bármi is legyen az ok, hogyha a Fülöp-szigetekre mész, akkor ezt a dalt ne próbáljátok meg énekelni.

forrás: BlumHouse

https://youtu.be/egY8rUpxqcE

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.