Hihetetlen eltűnések nemzeti parkokból

Az Egyesült Államokban rengetegen tűnnek el nemzeti parkokban. Ezernyi dokumentált eset van, amiről David Paulides könyvet is írt, amelyben ezekről az eltűnésekről ír. Az író egyébként régebben húsz évet szolgált a rendőrségnél, és több száz interjút készített rendőrökkel, ügynökökkel, akik nem tudnak mit kezdeni a tragikus és misztikus eltűnésekkel, amelyek rengeteget nemzeti parkot érintenek. 

Pauldies szerint 58 földrajzi csomópontja van az eltűnéseknek Észak-Amerikában, amelybe beletartozik a Yosemite Park, az Appalachian túraútvonal és a Nagy Tavak környéke is. A legtöbb ember egyedül tűnik el, miközben bogyókat gyűjt. Pár eltűnt embert megtalálták élve, de a legtöbben nem emlékeznek rá, hogy hogyan is tévedtek el és mi is történt. Néha a kutatók olyan helyeken bukkannak testekre, amelyeket már tüzetesen átvizsgáltak azelőtt legalább ötvenszer.

viktor-titov-10-may2015-forest-02
Paulides mentális betegségeket és állattámadásokat is sejt az eltűnések hátterében. De nagyon sok esetben az emberek tényleg minden nyom nélkül szívódnak fel, és újra előtűnnek egy teljesen más helyszínen.
Egy másik szerző, Richard Dolan is foglalkozott az eltűnésekkel, aki szerint bizonyára kísérleteket folytatnak az emberekkel és szerinte bizonyára elrablásokról van szó. Mindenképpen érdekesek az esetek és a legtöbb esetben teljesen megmagyarázhatatlanok.

forrás: GhostDiaries

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.