Hét kevésbé ismert sorozatgyilkos

Rengeteg ismert sorozatgyilkos van, akikről már korábban is beszéltünk. Ilyenek Jeffrey Dahmer, John Wayne Gacy, Charles Manson és Hasfelmetsző Jack is. Most pár olyan sorozatgyilkost fogunk mutatni nektek, akiket eddig lehet, hogy nem ismertetek!

Mary Ann Cotton – Anglia első sorozatgyilkosa
Mary 21 nőt és férfit mérgezett meg, közöttük 11-et saját 13 gyermekéből. A többi áldozatai között volt a férje, a szeretői és néhány nő, akiket nem kedvelt. Sokszor még az elhunytak pénzét is összegyűjtötte. A nőt végül lefülelték, és felakasztották bűnei miatt. A karma azonban beleszólt, az akasztáskor a kötél nem törte ki a nyakát, így igencsak sokáig haldoklott.

marry anne cotton serial killer

John George Haigh – A savas gyilkos
Angliában a negyvenes években Haigh profi csalóként élte mindennapjait. Eladta, hogy sikeres és gazdag üzletember, és elcsalta az áldozatait egy elhagyatott házban, ahol dokumentumokat íratott alá velük, így kaparintotta meg a pénzüket. Később lelőtte őket, majd feloldotta a testüket savban. Kilenc embert ölt meg, de 1949-ben halálra ítélték.

John George Haigh -The Acid Bath Murderer

Donald Henry Gaskins – A stoppolós gyilkos
1969-ben Gaskins elkezdett stopposokat felvenni az Egyesült Államok déli részén. 1975-ben letartóztatták, és később elítélték nyolc ember meggyilkolása miatt. A férfi azonban ragaszkodott hozzá, hogy 80 és 90 közötti férfival és nővel végzett. Amikor börtönbe került, akkor nyolc ember meggyilkolásáért ítélték el. Később meggyilkolta egy társát is halálsoron.

Donald Henry Gaskins-The Hitchhiker Murderer

Richard Ramirez – A sátán segítője
A sátánizmus követője, Ramirez Lucifer nevében gyilkolt. 1984-1985-ben tevékenykedett Los Angelesben. Két év alatt 25 embert erőszakolt meg, 13 emberrel pedig végzett is. Általában betört áldozatai otthonába, ahol leszúrt, lelőtte az embereket, majd meg is csonkította őket az ágyukban. Véres pentagrammákat rajzolt a falra. 1985-ben elkapták és 23 évet töltött a halálsoron. A cellájában halt meg 2013-ban.

Richard Ramirez-Satan’s Helper

Peter William Sutcliffe
1981-ben 13 prostituált életét vette el ez a gyilkos Anglia északi részén. A férfi elkaphatatlan volt addig, amíg egy rossz rendszámtábla miatt le nem intették az útról. Hamarosan bevallotta a gyilkosságokat is. A férfit később elmegyógyintézetbe szállították.

Peter William Sutcliffe-The Lesser-Known Ripper

Dennis Nilsen
Nilsen 1978 és 1983 között 15 meleg férfit gyilkolt meg. Általában felvágta az áldozatait, majd lehúzta a darabokat a WC-n, de sajnos később eldugult a járat, így hamarosan felfedezték az emberi maradványokat a szennyvízcsatornában. A férfit életfogytiglanra ítélték.

Dennis Nilsen-The Pipe Clogger

Gary Ridgway – A zöld folyó gyilkosa
Ridgway 1980 ás 1990 között volt aktív és 70 férfi és nő meggyilkolását vallotta be. Később 49 gyilkosságért ítélték el és életfogytiglanra ítélték.

Gary Ridgway-The Green River Killer

forrás: GhostDiaries

 

OctoberAir

Szaszkó Gabriella vagyok, online újságírással és kreatív írással foglalkozom. Gyerekkorom óta rajongok a történetek és az írás minden formájáért. A hátborzongató sztorik, paranormális és megmagyarázhatatlan jelenségek mindig is érdekeltek, ezért is alakult meg 2013-ban a Bizzarium. Ezen kívül regényeket és novellákat alkotok, további írásaimat a http://szaszkogabriella.com/ oldalon olvashatjátok.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.